Scudo Sports

herkese iyi forumlar...

Tepki
3
slm hanımlar ve beyler...öncelikle aranızda original scott foil 15 kullanan varsa soruım onlara gelsin..sonrasında bilgisi olan herkesten ricam beni aydınlatırsınız kafamdaki sorunları çözmüş olacağım..öncelikle kısa bir zaman önce izmirden ismi lazım değil ( şimdilik)bir foil 15 almış bulunmaktayım..ama içim rahat değil. bisikletimi original aldım fakat bana replika gibi geliyor!!original ve repilka arasındaki farkı nasıl anlayacağım fikri ve bilgisi olan var???

Scudo
Bisikletin üzerinde, (genellikle göbek kısmının altında) seri numarası yazar o seri numarayı kontrol ettirerek anlayabilirsiniz.

Merhaba Albar Yaşar bey,

Bir kaç fotoğraf koyarsanız iyi olur, bilenler karşılaştırma yapabilirler.

Yalnız replika burada doğru kelime değil; doğru kelime "sahte/çakma" olacak. Replika bambaşka bir konu.

dipnot: Bir de şimdi gene "edebiyat sitesi mi" burası diyecekler çıkacaktır ama, "original" değil, "orijinal"..

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@albar yaşar

Ama fotograf koyarsaniz daha iyi olur demistim :)

Niye sahte oldugu gibi bir hisse kapildiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Sahte değildir endişelenmeyin, Scott sahtesi yapılacak kadar önemli bir marka değil.

@Ali Uzel

Su an forumda bile satista olan bir replika foil var ve arastirmalarima gore izmirden birisi getiriyor bu kadrolari.

@Ali Uzel

Alü kadrolarının bile sahtelerini yapıyorlar;
(link)
(link)

Kadronuzun altında bir seri numarası olması lazım, onu Scott'a durumu kısaca analatan bir mail ile atarsanız yardımcı olacaklardır..
Yönetim birimlerinin olduğu yerin maili "Switzerland@scott-sports.com".

foto yüklemeyi beceremiyorum :))evet o foili satan arkadaşla konuştum detaylıca' zaten kuşkulu idim hiç içime sinmemişti.ondan sonra sahte olduğna karar verdim..giro da yarışan bir marka önemlidir:))benim için önemli değil' önemli olup olmaması... jant mil yuvaları ve maşa boğazları sorunlu vernik atmaları var...ilk aldığımdan beri var öğrendikçe anlayabiliyoruz malüm...biz öğrenene kadir bizi düdüklemeye demam edecek bu adamlar..düm düz izmirde mtb dolu :))

@Ali Uzel

Merhabalar,

Uzun zamandır bisiklet araştıran ve yavaş yavaş Scott markaya doğru kayan biriyim. Elbette önemli değildir demek kalitesiz anlamına gelmiyor ama yine de merak ettim. Önemli markalar hangileri?

Tapatalk'tan gönderildi.

@Ufuk YILDIRIM

Aslinda Scott da o kadar onemsiz bir marka degil. Keza Specialized, Cannondale, Focus, Merida, Giant...

Ama burada kastedilen sanirim Pinarello, Willier, Cervelo, Colnago, BMC gibi daha ust seviye markalar.

@Ufuk YILDIRIM

Markaya takılacağınıza kendinize ve kullanımınıza uygun bisikleti bulmaya çalışın.

Geri