Scudo Sports

Herkes bisikletine bir ad versin :)

@chaari

Valla hikayesi süpermiş....

Scudo
Küheylan ismini ilk bu yazı ile forumculara duyurmuştum. Neden bilmem Eskişehir'den sutozu da sonraları bana seyyah özcan yakıştırması yapmıştı. Yarış koşmuyorum, fazla arazide extreme binmiyorum. Ama en çok merakım uzun turlar ve değişik yerleri bisikletimle gezmek/görmek. Sanırım bir Evliya Çelebi durumları azda olsa mevcut ;)

Benim bisikletimin adı FORKLİFT ,
Neden mi ?
98 ve bazen 100 kg üzerine çıktığım için.
:D :D

ben bsikletime ad vermedim ama şimdi, vereyim bir ad madem. adı AKREP

Benim bisikletimin adı ''streetfighter''.İstanbul caddelerinde yoğun trafik arasında geçiriyor zamanının büyük bölümünü.Hatırı sayılır darbeler aldı hatta kazada geçirdi ama ayakta dövüşmeye devam ediyor.Kaslı(ağır) ve güçlü ama oldukça seri.Kendisine;aldığımdan bu yana vermiş olduğu üstün hizmetlerden ötürü sıkı bir modifikasyon sözü verdim.Hatta ismini bir tarafına yazdırmayıda düşünüyorum.O zaman çok daha güçlü ve atak bir çocuk olacak...
Almak istediğim başka bir bisiklet daha var ve ismi hazır ama onuda gerçekleştikten sonra paylaşırım sizlerle.

Merhabalar. Benimkisi de ZZYZX Abi'min yazdigi gibi ''BAYIR GÜLÜ''...

Hikayesini hemen aktarayim.

Ben genellikle antrenman için yokuslari, bayirlari seçerim. Daha bisikletimi ilk topladigim gün hemen kendimi daglara, taslara, bayirlara vurdum :). Ardindan antrenman dönüsü yolumun üstünde olan dik bayiri tirmanmaya basladim. Kafamda, beni uzaktan bir gül gibi görünen kirmizi chaos kaskimla gören biri: ''ooo bayir gülü, bas bas...'' diye bagirinca kulagima o ''bayir gülü'' sözü hos geldi. Ben de o sirada ''bu bisiklete isim bulmak gerek'' diye düsünüyordum ve ''Bayir Gülü'' ismini vermeye karar verdim...

Geçenlerde de msn nickimde ''Bayir Gülü'' yaziyordu, o sirada da Norveçli bir arkadasla konusuyordum, sordu: ''what does Bayir Gulu mean?'' diye :) Ben de dogru yanlis, ''slope rose'' diye çevirdim :) tabi bir anlam veremedi garibim, bir daha da sormadi :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
ben bisikletimin ismini,bisikletim öldükten sonra koydum....bende onun adını "HAYATİ" koydum.....

@allofsins

yani bisikletine hiç "hayati" diye seslenmedin, ve o hiç duymadı... üzücü

benimkisi nirvana hikayesine gelirsek sürüşten aldığım zevkin sonu yoktur

benimkini adı DÜLDÜL çünkü;red kitt in atı düldül hep yanındadı.bnim düldülüm de hep yanımda

benimde bisikletimin adı var..rüzgarın kızı:)nedenine gelince hızı sevdiğimden olsa gerek e bide bisikletin ne olursa olsun arkanızda rüzgarınız eksik olmasın:)

Benim bisikletimin ismide GOTANA olsun.Gotana nedir diye soracak olursanız burada bizim yaylalara çok yakın köylerden birisidir ve nedendir bilinmez ismini çok duyarım ve işin garibi en fakir ve gerikalmış köylerden biridir.NEden bu isim diye soracak olursanız ismi okuyunca bir büyüklük var ne bilim CANNONDALE fln gibi bi hayvaniilik var...

benimkinin adı da - panthera pardus tulliana
ismini soyu tükenmiş olan anadolu parsı'ndan alıyor. en son 1975'de ankara'da bir adet vurulmuş. bir daha da heber alınamamış. ama geçtiğimiz yıllarda bazı bölgelerde ayak izine rastlanmış. umarım gerçektir ve sadece anadolu da görülebilen bu asil hayvan tekrar piyasaya çıkar. gerçi biz orjinali gibi dağ bayır gezemiyoruz ama (ne de olsa yol bisikleti).

Topal beni terk etti :( Ben de yeni bir bisiklet aldım adı da Kara Yılan

Bu ismin çıkış noktası söyle ki, adı ne olsun diye düşünürken bizim Davut abi adı Kara Yılan olsun dedi. Karbon olduğundan yılan gibi derisi varmış. Davut öyle diyor valla... Ben de kırmadım hadi öyle olsun dedim. Ama Topalımı da özlemedim değil :( Gerçi Kara Yılan'da yılan gibi kaçıyor hani :)
http://img62.imageshack.us/img62/1161/revoso8.jpg

@bisikletcanavari
Bir ara resimleri çeker koyarım :)

Geri