Scudo Sports

Her zamankinden daha hızlıydım bugün...

Scudo
@maboc Hocam geçmiş olsun. Benzer bir kaza az daha ben de yaşayacaktım. 50 mm'lik zoom maşa kurtardı. :) Hızım da düşüktü baya onunda etkisi var.

@AliÇimen hızlı iniyordum sonradan yavaşladım yavaşlamasam belki yolla uçmuş olurdum :D downhill öğrenecez artık :D

@maboc @pohuman çok geçmiş olsun arkadaşlar. valla Allah korumuş diyeyim. kalıcı bir hasar olabilirdi. en azından kask ve eldiven olmadan mtb kullanmak nasıl bir cesarettir. ki eğer dediğiniz gibi inişler yapıyorsanız dizlik ve dirseklik de şarttır bana göre. en yakın zamanda güvenliğinizi almanız dileğiyle :)

@ratm eyvallah. Eldiven siparişi verdim. Yarın da kaskı sipariş vereceğim. Kask gelmeden daha dikkatli kullanacağım ama kaskı takınca eskisinden daha beter sürebilirim. Biri beni durdursun. :D Yaz gelmeden dizlik ve dirseklikte alacağım tabi..

Allahim tez şita versin insaAllah dostum gecms olsun

içim cız etti

XT ve benzeri keskin rotorlara ayar yaparken dikkatli olalım arkadaşlar. 1 hafta önce az daha marangoz parmağına sahip oluyordum. :)

@Yusuf !!WOW!! sıfır XT rotorları arkadaşın(@maboc) bisikletine taktık ve sürtme olduğu için ayar yapmak gerekti. Sağa sola doğru ayarlarken ara kısım parmağı tırnaktan bi kaptı ve kemiğe kadar indi. Tekerde hızlı dönüyordu tabi. Oruçlu bir halde de olunca bi ara koyu renkler hariç her şey bembeyaz olmuştu. Ak sakallı gelse göremezdim heralde. O derece bembeyazdı. :) Acil yakındaydı ve doğruca acile gittik. Benim kafa, parmaktan akan kandan ve oruçlu halde olduğumdan olsa gerek trilyon gibiydi. Kısa süre sonra kendime geldim tabi. :)

Neyse döndük garaja, benim parmak sargıda. Bu sefer ayarlama işini arkadaş devraldı. Allah'tan jantı çevirmeye ilk başladığı anda kesildi. Aynı şekilde parmağını kaptırıyordu ama sadece kesildi. Biz koptuk tabi. :D

1 hafta oldu. Parmak şu an gayet iyi durumda. Çok şükür hızla iyileşiyor. Tırnağın yerine gelmesi uzun sürecektir diye tahmin ediyorum.

Ahanda parnak(2. gün çekmiştim);

http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2016/07/DSC_0034.jpg
http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2016/07/DSC_0035.jpg

@pohuman Abi neden o kadar hızlı çevirdin ve parmağını neden rotora soktun uzaktan bakaydın ya da ufak bir lazer tutup aralığı anlardın geçmiş olsun

Bugün DownHill yaparkene virajı alamadım ve bisikletle beraber yere yüz üstü çakıldım. Kask kullanıyordum ve kaskın güneşliği de takılıydı bu sayede yüzüme hiç darbe almadım ama çenem yere sürtündü ufak bir yara ile atlattım :) Kask olmasaydı darbe direk burnuma gelerek kırabilirdi belki. Kask önemli, kullanmayan varsa ilk kask alsın.

@selket parmağımı rotora bilerek sokmadım. Kaliperler XT için uygun değildi ve balata hariç kendisi de rotora sürtüyordu. Silme çalışıyordu. Bu şekilde balataya sürtmemesini ayarlamaya çalışınca sonuç böyle oldu. Dikkatli olmak lazım ama XT gerçekten çok keskin. Kesilmiş ve piyasaya sunulmuş. Eğe değmemiş resmen. Eyvallah.

@BağdatlıRuhi aynen kask çok önemli. Geçmiş olsun.

@Orhan Akarkut eyvallah abi.

@BağdatlıRuhi
Türkçesini bilmediğim visor sanırım dediğiniz güneşlik acayıp güzel birşey abi 8-9 gramlık birşeyin bu kada r koruyucu olması çok güzel, o düşüşü ben de yaşadım virajdaki bir fındık kaya yüzünden aynı şey bende de oldu çenemde ufak bir sürtünme

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@pohuman
Geçmiş olsun Ucuz kurtulmuş yine

Geri