Dolar gitti geldi, tamam fiyatlar haklı olarak arttı ama, son 1-2 ayı baz aldığımızda dolar düştü, fakat fiyatlar hala %10 civarında zam almaya devam ediyor.
Bunun mantıklı ve gerçekçi bir açıklamasını yapabilecek olan forumdaşlar var mıdır? Doların bundan birkaç ay önceki hareketi, yeni mi yansıyor nedir? Zaten yansımamış mıydı %50'lik zamlarla?
Dolar nirvanayken 250 lira olan şu çoraplar, şu an dolar o günlere nazaran değer kaybetmiş olmasına rağmen %25 zam görerek 328 lira olmuş...
(link)
Benzer şekilde, bu çorap 79 liraydı bundan 2 ay önce... Şimdi 105-110 lira arası değişiyor

(link)
Üstelik bunlar muhtemelen Türkiye üretimi tekstil ürünleri arkadaşlar. Bizim tekstilimiz geri falan değil, avrupadan daha iyi ve daha uygun bizim tekstil ürünlerimiz. Adamlarda en ucuz kot 70€'dan başlıyor ve bizim 70 liralık kotlarla aynı kalitede
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marketlerde de her şeyin fiyatı artmaya devam ediyor
Dolar Eylül ayından beri sürekli düşüşte, bir süre sonra düşüşü duracak ve sabitlenecektir, belki de 5.1 ya da 5.2'de durması muhtemel. Ama hala zam
Bu arada Black Friday indirimi falan yok. Özellikle uygun fiyatlarına çok güvendiğim MerlinCycles'e dayanarak söylüyorum bunu. BlackFriday indirimi diye gösterdikleri ürünlerin arasında 4-5 tane takip ettiğim ürün vardı, bundan 1 ay önce 140 lira olan ürün şimdi 190 lira (Time Xpresso 2 pedal) ve Black Friday listesine girmiş

Benzer şekilde geçen ay 49 lira olan Asos Chamois krem şu an 70 küsür lira. Ama BlackFriday listesinde, yerseniz
Tchibonun 69 liraya inen yağmurluğu dışında BlackFriday indirimi görmedim, gören varsa söylesin

Erdoğanlar zaten geçtiğimiz haftalarda yaklaşık %40 zam yaptı, tüm siteye. Şimdi de %15 + %15 indirim yapıyor

Biz de sazanız zaten, bilmiyoruz eski fiyatını, alırız hemen
Alman sitelerinde gerçekten güzel fiyatlar görüyorum bir de, Bike24 ve BikeDiscount.De sitesinde özellikle