Scudo Sports

Her şey tamam, sırada bir araya getirmede, yardımlarınızla

Frenlerine gelecek olursak 180mm diskle adaptörsüz kaliperlerinizi takamasiniz.

Scudo
Frenlerine gelecek olursak 180mm diskle adaptörsüz kaliperlerinizi takamasiniz. Ön aktariciyi karbon kadroda ya direct mount yada e-type takmanizi öneririm. Direct mountu sadece yeri varsa takabilirsiniz.

@mehmetbeyy
Dedigim zaman görüsseydiniz simdiye bisikletiniz bitmis olursu, bisiklet toplamasi en fazla bir saat sürer.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetbeyy
Gülünecek ne var bunda anlamadim.

• Beğen
Adamın birinin fabrikasında trilyonluk bi makina bozulur, tamirci çağırır. tamirci gelir makinaya bakar 1000 liraya yaparım der. adam mecburen kabul eder. tamirci tek bir vidayı sıkar ve parasını ister, adam da derki: sadece bir vida sıktın 1000 lira alıyorsun olmaz öyle şey der. tamirci ise o vidayı sıkmak 1 lira der ama hangi vidayı sıkacağını bilmek 999lira.

Arka fren için adaptör vardı kullandım ama gene dönmüyor arka teker hemen disk takılıyor, ön teker için adaptör yoktu teker tamamen kilitli

@Murat Cömez ilk defa duyduğum kavramlar oldugundan o şekilde yazdım, baştada dediğim gibi bisiklet konusunda çok tecrübeli değilim

Kıssadan hisse: hangi vidayi sıkacağını bilen bir usta buldunmu hakkını verip yaptiracan ☺

@mehmetbeyy

@mehmetbeyy pes etme @Murat Cömez i de kaçırma.
Anca onunla halledersin sen bu işi.
Bu akşam halledin şu işi de rahat uyuyak daa.

@Yusuf'san kardeş bende çok istedim bugün birsin ama bazı ufak parçalar eksik galiba, onlarıda hemen temin etmem mümkün değil

@mehmetbeyy
Tamam ama ugrasdigin karbon kadro, ufak bir yanlista kadroya zarar verebilirsin. Anlamadigini biliyoruz ama böyle hic anlamadan sorarak bisiklet toplanmazki. Bende sana onun icin gel berabertoplayalim dedim. Sen önce tamam dedin sonra haftaya yapariz diyorsun. Firsat eline gecmisken yapacaktin. Ben senin verdigin zamana degil de sen benim verdim zamana uysan daha iyi olurdu. Haftaya kim öle kim kala. Kusura bakma ama ben insanlarin yüzüne direk konusmayi severim.

• Beğen
@Murat Cömez eyvallah en güzeli böyle konuşmak, 2 saate toplamayı planlayıp 6-7 saatte bitmeyince pes ettim galiba, tamam o zaman face den ekleyin beni, tekrar bisikletin yanina geçiyorum ben

ben sizi nasil ekleye bilirimki daha kim oldugunuzu bile bilmiyorum hatta siz beni daha kolay ekleye bilirsiniz. profil resmimin altinda face linkim var

• Beğen
@mehmetbeyy şimdi değil de bir ara bu bisikleti toplamaya karar verme sürecinizden de bahseder misiniz? Merakımı mâzur görün.

Geri