Scudo Sports

Her sali perŞembe gece turu

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
EVET ARKADAŞLAR STANDART PERŞEMBE VE SALI TURLARINA DEVAM.05-07-2012 PERŞEMBE GÜNKİ TURUMUZDA GECE BELGRATA GİTMEYİ PLANLIYORUM.BULUŞMA YERİ .LEVENT SANAYİ MAHALLESİNİN ÜSGECİTİNİN ALTIDIR.YADA SANAYİ MAHHALESİNDEKİ GOLD COMPİTURUN ORASI OLARAKTA ALGILIYA BİLİRSSİNİZ.YOL GÜZERGAHI KATILIMA GÖRE DEĞİŞECEK.1 ŞIK MASLAK ÜZERİNDEN HACIOSMAN SARIYER BELGRAT OLARAK.2 ŞIK.HASTAL KEMERBURGAZ İSTİKAMETİNDEN.3 ŞIK.HACI OSMAN BAHCEKÖY ÜZERİNDEN OLUCAK KATILIMA GÖRE PLAN YAPILACAKTIR.
BU ARADA BELGRATA GELMEDEN HAZIR BİŞEYLER ALINIP ORMANDA YEMEK İŞİMİZİ HALLEDEBİLİRİZ.MEVSİMİ İTİBARI İLE ATEŞ BÖCEKLERİNİ İZLEMEYE GİDİCEZ+MUHABBET+TABİKİ TEMİZ HAVA :in:

Scudo
bir aksilik olmazsa akşam orada olacağım :cool: görüşmek üzere...

erhan sen netaraftan geliyosun?gidişte 2.şıkı kulancaz yanı hasdal tarafından gidicez.bir gurup hastalda bekliycek bizde goldun ordan cıkıcaz.sanayi mahallesinin başındaki gold compitur.eğer sana yakın düşerse hasdalda mezarlığın orda bekle.bulamam dersen leventte gold compiturun orda bekliyo olucağım.telefonum 0544 459 76 60.

Haceli, ben davutpaşa'da işten çıkıyorum, ama yama takımı almak için sirkeciye gitmeyi düşünüyordum. Her an lastik patlayacak korkusuyla yaşamak zor :)
oradan da gold computer a gelmeyi planlıyordum. rota için henüz haritaya bakmadım o yüzden yerler hakkında tam bilgim yok ama orayı bulacağımdan eminim :)

benim tel 0543 484 36 24

bana kalırsa sen direk iç lastik al kendine patladığı zaman gece patlağı bulmak cok zor ve beklemeli oluyor yedek iç lastik bulundurman daha garanti oluyor genede tamir seti olmak şartıyla.

Buluşma kaçtadır acaba ? İş çıkışına göre katılmak isterim...

Ben de doğrudan Hasdal Mezarlığına gelmeye karar verdim bu arada...
Görüşmek üzere...

evet arkadaşlar son 1 saat saat 21 00 da gold compıturun önünden cıkıcaz

Evet dostlar dÜnkİ turumuz kazasiz belasiz gecmİŞtİr .gurup 14 kİŞİyle sorunsuz turu bİtİrdİ.turun bİtİŞ saatİ.gece 2.5 3 cİvari İdİ.

@haceli yılmaz

Vay be canım çekti..Kazasız belasız geçmesine sevindim :) Daha çok kazasız turlar dileğiyle :)

@haceli yılmaz

sanırım 03:17 ile eve en geç varan bendim :))

@erhanfirat

aynen erhan en gec gecen sen oldun sanırsam ama eve gelince aklımdan gecen tek kişi sen oldun acaba kacta eve gecti diye ama geç gitmeninde faydaları var elbet trafik yok yollar sakin falan yaniiii....;)

• Beğen
Tepkiler: erhanfirat
@haceli yılmaz

Ne diyeyim bende özendim size ... Kazasız bitirmenize sevindim. Bir sonrakine umarım katılabilirim :)

@haceli yılmaz

tabi çok faydaları var.. mesela bisiklet üzerinde nasıl uyunur onu öğrendim falan :Ahhh-1660 :D

@erhanfirat

vaybe sen master yapıyosun desene bisiklet üstündee;)sen daha ormanada gelmessin erhan:cool:bu arada bundan sonra gidiş saatini 1 saat öne alcaz orman için.erken gelmek namına...

@haceli yılmaz

hah! bu yolların beni yıldıracağını mı sandın :cool:
ama biraz daha performans arttırmalıyım. gerçi hergün kullanınca ister istemez artıyor...

1 saat erken olması daha güzel.. zaten gelenler açısından da problem olmaz heralde.. çalışanlar 6-7 gibi çıkarsa işten 8 gibi buluşulabilir...

bir de gelen herkes yanında iç lastik ve 100 gr beyaz peynir tercihen 2 domates bulundursun bence :))

@erhanfirat

AYNEN UYANIK ADAMI SEVERİMM.GÜZEL CÖZÜM.:in:

muhtemelen yanınızdayım haceli.. salı da perşembe de gelmeye çalışıcam..

Geri