alp dostum,
feridun tezbaşaran ile yolda tesadüf karşılaştım formula taraflarında uzaktan,,
kafada bir kep bi adam yaklaşıyor idi yol kullanıyor idi yanımda bi arkadaş var idi onda mtb var idi bende 28 hibrit karbon muhabbet ettik bisikleti 7.2 gram idi tekeri çok ince idi 1.18 idi ben onu daha önce muhanmedin orada görmüş idim ama ismini bilmiyordum sonra tanışınca öğrendim feridun u goggle araştırdım vay anasını bi de ne göreyim eskilerin fişeği şampiyonu imiş lisanslı pro yol bisikletçisi ,neyse lafın kısası benden 6 yaş büyük 61 yaşında valla alp hiç göstermiyor benim topiğe koydum faceden lingini orada muhabet etmiş ,a kadroda elit yol bisikletçileri ile kapışıyor hemde gençler ile ama aklıma bizim nejat geldi benden 5 yaş büyük idi gençler ile aşık atmaya kalkınca fıtık oldu, şimdi sahilde uslu uslu dolaşmakta, bu işin yaşı var ,zamanında adamın birincilikleri var ,murat suyabatmazın 23 birinciliği var ama şimde dernek başkanı yaş 42 .. şimdi valla açıkça alp dostum ben pro değilim lisansımda yok ama bu işi amatörce yapıyorum ..amatör ruhu taşımak bence daha iyi,, ..biliyorsun 215 km yi 15 saatte sığdırdım 13 .5 saat sele üstü 86 km in üstüne 14 km rampa çıkışı stabilize yol eğim 9 bu başarı bana yeterde artar bile ertesi günü ne bel ağrısı ne de kıkırdak sıkıntısı amatör kalmak her zaman iyidir..