Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

Merhaba kusura bakmayın amacımız sizin başlığınız altında bir alt grup oluşturmak değildi fakat mesajlarımı incelerseniz yaklaşık 2 haftadır ben bu tura katılmaya çalışıyorum. Tarih teyit etmeye çalışıyorum ama sonuç alamıyorum. Hatta iki gün önce teyit almadan belki görürüm diye buluşma noktasına gidip elim boş döndüm aynı gün Ahsen'de arkadaşlarıyla buluşma noktasına gitmişler ama onlarda kendilerince takılmak zorunda kalmışlar.

Bu başlık bir tur organizasyonu ise ve iletişimi sağlamak için açılmışsa amacına pek hizmet edemiyor çünkü tura katılmak isteyenler muhattap bulamıyorlar. Şahsen benim amacım başlık altında bir alt organizsyon oluşturmak değildi sadece bu organizasyonu canlandırmak ve aynı bölgede bisiklet süren herkesin birbirleriyle tanışarak beraber keyifle bisiklet sürmelerini sağlamaktı. Burada yorum yazan diğer arkadaşların da aynı amacı olduğunu düşünüyorum.

Scudo
@akn

Biz düzenli olarak turun güncel buluşma yeri ve saatini yazıyoruz ama arada böyle gözden kaçan mesajlar olabiliyor. Aslında sorun büyük ölçüde Bisikletforum'da yukarıya mesaj iliştirilememesinden kaynaklanıyor. Bu yüzden yeni gelenlere tekrar tekrar tur bilgilerini vermek zorunda kalıyoruz. Fakat şu son birkaç günden önce soranların genellikle kendilerine muhatap bulabildiklerine emin olabilirsiniz.

selam ulaş .................
anadolu performans topiğine rağbet yok benim kafam dingin çünki artık ekip 60 km durmadan basıyor ve 6,7,10,19 rampaları alarak, 2 saat 10 dakika rekorum ,tempo 28 ,, yaş 55 e geldi 28 e bağlandım ve artık 26 bitti bu derecemi dahada aza çekmek gibi niyetim asla yok bu durumu 60 yaşına kadar koruma olayı 70 de ne olacak allah kerim ama bu iş gerçekten zevkli olmakta ..evet genç dostlarımın 50 sini göremeyeceğim ama biliyorsun performans olayı farklı elitlerde almanyada üçüncü olan volkan akboga bana bi gün şöyle dedi ağbi dedi senin yaşına geldiğimde acaba senin gibi olacakmıyım bencede önemli olan bu, bu istanbulda kaç adet 55 lik kaçık var 60 km durmadan basacak ve 6,7 10, 19 eğim rampaları durmadan sekiz tempo ile çıkacak üstelik turun sonuna doğru gelen 10-19 eğim rampaları evet evrene selam söyleyin 300 km den aşağısı onu artık kurtarmaz , bu arada faruk cebeci hakikaten sıkı basıyor face den bana link attı 306 km de dereceler çok iyi ne de olsa 28 evet artık 26 hammalığı yok......varsa yoksa cyclo cross yol bisikletçiliği bisikleti revize ettim uçuyor artık.......stabilizide banamısın demiyor sert düz toprağa giriyor daha ne olsun .........

bu akşam sahilde olan varmıydı? birkaç grupla rastlaştım ama ters istikametti.
ama dikkat ettim kask takan bir elin parmaklarını anca geçiyor, kimse takmamış. yol bisikleti kullananlar bile...

@Korhan.G

Sakı-Persembe gurubunda 1 kişi hariç düzenli kask takar.Kask takmak gurup zorunluluğu değildir ama katılımcıların büyük cogunluğu güvenlik amacı ile kasklarını takmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@faruk ''kücükyalı''

Kask takmak önemli. Kaskın çeşidi de önemli arka kısmı sivri hatlara sahip kasklar her zaman düşme anı daha çok koruyor.

bende yeniden başlayınca kasksız çıkmıyorum, bi rahatsızlığı yok zaten. perşembe günü grubu yakalayabilirsem ben de katılmak istiyorum.

@Korhan.G

Kask kullanımının bisiklette yeni veya eski olmanla hiç alakası yok.İster Tek olsun ister grupla olsun mutlaka takmak gerekiyor.Düşme anında kafanın asfalta carpmasını ciddi anlamda önler.
Salı Persembe akşamları bekleriz.Saat 20:30 caddebostan beltur 20:45 bostancı baloncu duragından kalkış yapıyoruz.Gidişte 28-30 dönüşste yolun durumuna göre 33-35 ortalma ile dönüyoruz.Bir kac sürüş sonrası tempoya alışırsınız.

Salı-Persembe turu yaz kış fark etmeksizin çok istisnai durumlarda belirtilen saatlerde başlar.Bazen bir kişi ile bazen 25 kişi ile tur icra edilir.Bu turun yapılabilmesi için minimum bir kişi sayısı aramamaktayız.Turun devamlı ve eski katılımcıları belirtilen gün ve saatlerde binmek istedikleri takdirde belirtilen yere gelirler.Gittiğimizde kimsenin olmaması bu turun iptal edildiği anlamı taşımamaktadır.Bizim amacımız müsait olan arkadaşlar ile beraberce pedal çevirebilmek.Malesef katılımın cok düşük oldugu veya kimsenin olamadığı özellikle yağışlı ve soguk kış akşamlarıda olmaktadır.Bu yüzden gelmeyi düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurmalısınız.Günün birinde bu organizasyon iptal edilirse Ualş Apak bu başlığın altında bunu kesin olarak bildirir.
Her zaman bekleriz :)

Şuan tam olarak nereden başlıyor migrosun oradan mı?

Anladım teşekkürler önümüzdeki salı müsait olursam katılırım. Yani herkes katılabiliyor değil mi?

@Ulaş Apak

Anladım istenilenleri ayarlamaya çalışacağım. Oraya gelince size mi vereceğiz?

@servetguldes

Hayır, o perşembe akşamı bisikletçilerinin özel bir etkinliğiydi.
(link)

merhabalar. geçtiğimiz perşembe akşamı sizi görüp perşembe akşamcılarından kopup arkanıza gelmiştik 3 kişi, 35-40 km kaptırmış gidiliyordu, sanırım sizlersiniz. salı ve perşembeleri performansınıza katılmak isterim, sizler için bir mahsur yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Geri