Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@ilknur/turker

İlknur Hanım merhabalar,
Başlıkta yazdığı gibi " Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu "

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Ulaş Apak

Merhaba bugün 20:35 - 21:05 arası bostancı sahilde sizin grubu bekledim ama gelen giden yoktu. 2-3 tane grubu da acaba siz misiniz diye durdurup sordum. Yarım saatim malesef boşa gitmiş oldu.. :)

Turların olmayacağı günler iptalini belirten bir mesaj bırakırsanız organizasyonunuzun daha şık olacağı düşüncesindeyim.. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
20.25'te caddebostan beltur'un önündeydik. Cafede oturan 3-4 yarış bisikletli vardı. Sonra 20.30 gibi kalktılar devam ettiler. Bizlerde mtb var onlarda yarış bisikleti olduğu için durdurup sorma gereği duymadık. Muhtemelen onlardı. Sadece yarış bisikletinden oluşan bir grup sanırım. Konuda pek göremedim bisiklet seçeneğini. Bize her akşam orda olduğumuz için fark yapmadı ama bilmeyen arkadaşlar filan gelirse eğer ki o gördüğümüz kişilerse grubunuz mtb ile gelmelerini tavsiye etmem gereksiz yere kendinizi yormuş olursunuz.

@Ahsen Okyay

Ben de tur bisikleti var hocam hızdan çok keyifli sürüş peşindeyim. Grup olamadım henüz bireysel geziniyorum. Sizin gurubunuz ayrı mıdır?

@akn

Biz üsküdar'dan geliyoruz birkaç kişiyiz ve genellikle her akşam maltepe'ye kadar gider kafelerden birinde çayımızı sodamızı içer geri döneriz. Dediğiniz gibi işimiz her zaman hız değil :) genellikle 18-22 km/s aralığında ortamın tadını alarak yaptığımız keyif sürüşü... :in:

@Ahsen Okyay

Kaç gibi nerelerde oluyorsunuz? Ben de size katılmak isterim. Gerçi evim maltepe de ama biraz değişik bir güzergahla size eşlik edebilirim :)

@can coskun

İsterdim hocam ama zaten 5:30 kalkıp 6:15 te servise biniyorum :) Maltepe'den Gayrettepeye geçiyorum çünkü..

@akn,

sanırım tur iptal değildi =) bana söylenene göre ekibin çoğunluğu dün izmitte gittiği için akşam gelemediler. biz yinede belturdan saat 20.30da 4 kişi hareket edip turumuzu yaptık az olduğu için bizi gördüğünüz halde bu tur olduğunu anlayamamış olabilirsiniz.

İki kişi olanları bile durdurup sordum hocam :) Ahsen sizi görmüş sanırım sadece yol bisikletleri ile performansı yüksek turluyorsunuz fakat bu şekilde ekibe katılmak isteyenlerin işi çok zor oluyor :)

Gün ve saaati uyduktan sonra akşam da cıkarız turlara..Bostancı denız otobus ıskelesının onunde bulusup kartal a gıdıp gelıyoruz bız arkadasınla..tahmını 35 km lık bı tur..hızımızı 20km nın altına dusurmemeye calısıyoruz..

Arkadaşlar bu akşamki Şaşkınbakkal - Kartal organizasyonuna bende katılıyorum. Ama bana sadece Perşembe günü yeterli gelmiyor. Farklı günler Bostancı - Caddebostan arası sürüş yapan var mı aranızda ?

bostancı caddebostan cok kısa bı tur degıl mı ?
sanırım gecen cumartesı sızı gordum ben..bostancıda özgül pastanesinin ordakı yokuşu cıkıyordunuz..

Ben Ahsenle akşamları turlamaya başlayacağım. Gerçi daha başlayamadım fakat inş. başlayacağım. Can senin zamanın uyuşur mu akşamları saat 8 civarlarında?

Arkadaşlar, bu başlığı Salı-Perşembe turu organizasyonu ve iletişimi için açtık, kendi turunuzu ayrı başlıktan organize ederseniz seviniriz. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: akn
Geri