Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
slm. ramazan dolayısı ile tur saatleri maalesef tam olarak kesin olamıyor. oruç tutan ve tutmayan arkadaşlar farklı saatte çıkabiliyor ancak Salı ve Perşembe günleri şimdilik çıkış 21:30 Bostancı olarak dikkate alabilirsiniz... ramazan sonrası tekrar saat güncellemesi mutlaka yapılır.

tşk.

İstifa edip memleketim İstanbul'a geldim. İçim öyle daralıyor ki,tek yapmak istedğim şey pedal çevirmek çünkü bir tek o huzur veriyor. Ama bisikletimi İstanbul'a getiremediğim için sap gibi kalmak deyimini uygulamalı yaşıyorum. Bisikleti getirdiğim an tura dahil oluyorum. Şimdilik katılamıyorum. Kendinize iyi bakın. Kazasız,belasız seyirler dilerim.

@akn

Gelecek salı 21:30'da Bostancı sahilindeki baloncu kamyondan çıkıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: akn
Merhaba Arkadaşlar. Ben daha yeni bisiklet aldım. Bende dahil olmak isterim. Bostancıda oturuyorum. Ne yapmam gerekiyor ? Biri yardımcı olabilir mi ?

21:30 da bostancı iskelenin önündeki baloncu kamyonu vardır. Dürümcülerin sonunda bisiklet yolunun başlangıcında 21 :30 da orda olman yeterli :)

@ilknur/turker

Bisikletinizi yeni aldiginizi belirtmissiniz ancak ne kadardır bisiklet kullandiginizi yazmamissiniz.Eger binme konusunda da çok yeniyseniz ilk binisinizde bisikletten sogumamaniz adina Ulas'in grubunu size tavsiye edemeyecegim. Bu grup ile suruslere katilmak için biraz antremanı olmanın yararı var.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Anladım. Ben uzun süre ara vermiştim. Yani uzun bir aradan sonra kondisyon sağlamak için başladım. Çok mu tempolu bir sürüş yapılıyor. Eğer öyle ise katılabileceğim başka grup önerebilir misiniz ?

@ilknur/turker

Perşembe akşamları çıkan bir grup var, onlar daha çok gezi temposunda tur yapıyorlar. Forumda da konuları var diye biliyorum ama genellikle facebook üzerinden yazışıyorlar. özel mesaj ile size linklerini gönderiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Çok teşekkür ederim. Fac.. paylaşım sitesinden gruba dahil oldum. Umarım yarın akşam bende katılabilirim :)

@behcetatinc

Merhaba.. Ben de uzun süre ara verdim bisiklete. Yeniden başlıyorum , acaba linkleri bana da gönderebilir misin ?

Herkese iyi bayramlar.

Ramazan sona erdiği için grubun çıkış saatleri yine eskisi gibi 20:30 Caddebostan Beltur, 20:45 Bostancı Sahil Büfeler oldu. Bilginize :)

Geri