Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Slm,

ortalama 30 km/s hızı yol bisikleti ile mi yapıyorsunuz yada gruptakiler ağırlıklı yarış bisikleti kullananlar mı?

buguün ben de katılmayı düşünüyorum, bir değişiklik var mı?

@efeballi

Bir değişiklik yok, 20:30'da Caddebostan Beltur'dan çıkılacak.

Salı günü Bostancı'da Hüseyin Abi ve Ersoy'la hasret giderdik. Kartal'a doğru sürerken Maltepe'de ön, Orhantepe'de orta grup beni geçti. Elbette bir gün yeniden sizle pedallayacağım. Amacım bir an önce forma girmek.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@behcetatinc

Bende şehir bisikleti var ortalama hızım 20/25 arası değişiyor. size katılmayı çok isterdim ama bu tempoya ayak uyduramam gibi görünüyor.

Şehir bisikleti kullanıyorum, yol bisikleti grubuna ayak uyduramadığımdan ve zamanımın müsait olmasından dolayı, salı-perşembe saat 17:00 de çıkıyorum. güzargah selamiçeşme-kaynarca-selamiçeşme şeklinde toplam 46 km, ortalama hız 25km. katılmak isteyen olursa buluşabiliriz.

haftaya salı bende katılmak istiyorum geçtiğimiz salı aksam 9 gibi bir grup gördüm sizdiniz sanırım ama soramadım :) insallah ayak uydurabilirim ortalama hızım 20-25 km/s gibi oluyor

@Bilal Urcan
20:30'da Caddebostan Beltur'dan, akabinde 20:45'te Bostancı'da büfelerin oradan yola çıkılarak Kaynarca yönüne pedallanacak.

arkadaşlar bu tura vede gruba normal bianci binek bisiklet ile katılabiliyormuyuz ben her sabah bostancıdan başlayıp pendik tersaneye kadar gidip geliyorum vede büyük keyif alıyorum bana göre dünyanın en keyifli sporu ,performansımda gayet iyi, eğer okey alabilirsem hemen sizin gruba katılmak isterim saygılar.

@suavi danacı
Gruba eşlik edebilmeniz için bir marka zorunluluğu yok, kullanıcı arkadaşlar genellikle yol bisikleti kullandığından biraz hızlıca bir tur oluyor, siz gruba yetişebildikten veya turu arkadan gelerek tamamlamaktan sıkılmadıktan sonra sıkıntı yok.

iyi geceler yarın ki tur aynı saatte mi salı gün ki tura katılamadım yolda zincirim koptu yedekte yoktu gerisin geriye gittim malesef ):

Evet, bugün 8:30'da Beltur'dan, 8:45'te Bostancı'dan çıkacağız.

Hocam Kartal'dan geçiyor musunuz ? Geçiyorsanız saat kaç gibi ?

Geri