Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Ben 1 defa katılmıştım ama öle sölendiği gibi 25-30 km hızla gidilmiyor :D
40km hız ile gidip pendik ido iskelesine geldiğimizde geri dönenleri görmüştük :D

@fatoş

Bu akşam istisnai olarak 20:00 Caddebostan hareket ile Tuzla'ya gidildi, onun için kimseyi görmemişsinizdir.

Bisikletlerde far olması zorunlu mu? 20.00 sonrası hava karanlık malum.

Caddebostandan 8.35 te hareket ettik 2 kişi. Bostancı da katılım oluyormuş 9.00 a kadar da orda bekledik. Gelen giden olmayınca çıktık tura. Pendik Marina'da 10dk. Mola verdik, Bostancı da tükendim valla. İlk tur için normal artık. Gün geçtikçe arttırıcaz performansı.

Pendik Marina geldiğinizde haberleşirsek güzel olur. Bostancıdan ben dönerim Pendik'e :)

(link) bu da istatistiğimiz. Hızır kardeşime bana ayak uydurduğu için teşekkür ederim.

@özcan böcek

Evet o 25-30 km/s 1,5 sene önceki rakamdı, arada biraz hızlandık. Ama söylediğiniz kadar da değil, sürekli ölçüyorum zira :)

@Emir-

Ön fara pek gerek olmuyor, zira yol aydınlık. Arka far zorunlu değil ama araçların fark edebilmesi için olsa iyi olur.

@Suleyman Malkoc

Salı günü Caddebostan Beltur'dan normal saatte çıkacağız, bekliyoruz.

slm arkadaşlar, salı günü bende maltepeden katılmak isterim, kaç gibi migrosun ordan geçiyorsunuz?

tamam ben 08.20-08.30 gibi orda olurum, pendik istikametinde, migrosun önündeki ışıklarda beklicem...

güzel bir buluşmaydı ayağınıza sağlık.her ne kdar benim lastik patlayıp,yolda kalmış olmama rağmen baya eğlendim :))

bugün kaç kişiydiniz? Sanırım yanımızdan geçen grup sizdiniz. Sağınızda yavaş yavaş giden 4 kişi gördüyseniz onlar da pendikli bisikletçiler :D

@özcan böcek
Geçmiş olsun, sıkıntılı bir olay valla. Epey kalabalıktı, güzeldi gerçekten. Daha gruba ayak uyduramıyorum 2.turum oldu. Mücadeleye devam :)

Geri