Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
merhaba, bisiklet yolundan mı yoksa caddeden mi gidiyorsunuz, ortalama süratiniz nedir?

İstanbul'da olsaydım mutlaka gelirdim. İçim gitti desem yeridir. Benim için de pedal çevirin. Zincirinize zeval gelmesin. Kazasız belasız... İyi seyirler.

sevgili ulaş dostum
öncelikle evren tuğutluyu tebrik ederim 273 km 10 kişilik ekipten iki kişi başarmışsınız evren başarmıştır büyük olasılık, çünki 2009 da mtb ile kartepe zirveye çıktı toplam 270 km idi bostancı -kartepe zirve 1640 bostancı ultra ıronman turu idi organizasyonu ben yapmıştım grubunda en yaşlısı bendim evet ben 160 km kaldım ekiple buluştuk 1640 da ,,,ali emre aytekin ,suha ,harun evren ve volkan ve genç dostumuz koray zirvede oldular dönüşü koray ben tren ile derbentten yaptık 6 adam bastı ali emre -suha -harun evren aytekin ,volkan ve 14 saatte olay tamamlandı çok daha ağır idi,,,evet evren ile sahilde karşılaştık konuyu anlattı güzergahı molla fenariden izmit maşukiye kartepe otel aynı yerden maşukiye gölcük ve yalova yalnız faceden baktım güzergah farklı olmuş dönüş maşukiye ve ordan izmit gebze bostancı,,,,,
bisikleti ben modifiye yaptım ve tam sayko kros yol -city tarzı melez bi olay oldu ama 28 fark etti ve yarış çatalı takınca ön teker acaip hızlandı evren ile gelebilirdim ama o vakit bisiklet hazır değildi ikinci bir neden ben gidişi farklı , dönüşü farklı olan tarz turları seviyorum şimdi bu pazar 06.00 da bostancıdan çıkarak 113 km basarak maşukiye akabinde kartepe otel ordan suadiyeye iniş bura sakat onun için tekerimi sayko kros yaptım iniş tam 22 km virajlı ordan rahmiye ordan gölcük ve karamürsel ve topçular,,gebzeden devam ederek tuzla ve pendik -bostancı 232 km kalacağız,,,,,böyle olunca tam ring olmasa bile sadece gebzeden dönüşte aynı yol yani 40 km aynı olacak,,,

arkadaşlar ben de katılmak isterdim de sanırım öncelikle biraz pratiğe ve de jel seleye ihtiyacım olacak :) 30 km/s benim için baya hızlı... daha bu haftasonu aldım bisikleti. yine de salı günü gelip sizlerle tanışmak istiyorum. hayırlısı. sevgiler.

@Basar K.
Tabii bekleriz.
Aslında biraz daha düşük tempoda giden bir arka grubumuz da var (bisiklet yarışı deyişiyle "grupetto" :) ), başlarda ona da katılabilirsiniz.

arkadaşlar,bu perşembe yani yarın varmı turunuz ? kaynarcadan size katılıp kartal'a kadar gelebilirim.

@ozanylmz18

Akşam saatlerinde yağış olmazsa çıkılır. En geç 19:30'a kadar kesinleştirir, buraya yazarız.

Pendik'te oturuyorum, tek başıma caddebostana gelip dönüş ayağında(bana göre dönüş) sizlere takılabilirim. Saat değişikliği olursa buraya yazmayı unutmayın, kös kös beklemeyelim :D

18 Mart'ta geçirdiğim kaza sonrasında ayrı kaldığım 2 tekere aynı zamanda doğum günüm olan dün döndüm. Gerek aranın verdiği hamlık, gerekse Sedona'nın Kartal bayisinde sele değişikliğini yaptırmam ve 3 kere lastiklere hava vurmam nedeniyle 16.00'da başlayan turum 20.30'da bitti. Bisiklet üzerinde 2 saat 38 dakika kaldım ve 45,6 km yaptım. Elbette sol elimin serçe parmağıyla el bileği arasındaki bölgede olan hafif bir ağrım nedeniyle bisikletimi ihtiyatlı ve haliyle normalden yavaş kullandığım bir gerçek. Bu da tur güzergahım:

(link)

Son olarak herkesin Regaip Kandili'ni kutlarım.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Akşam yağmur olasılığı vardı ama güneş açtı, yağmayacak gibi görünüyor, dolayısıyla bu akşam tur %99 yapılır.
20:25'te Caddebostan Beltur'da buluşulup 20:30 civarı yola çıkılıyor. Grup 21:20 civarı Kaynarca'ya varmış olur.

bu persembe bende katılmak ıstıyorum . katılan bayan arkadaslar var mı ?

Biraz önce Pendik'e fena yağmur yağdı. :D Güzargahlarımız ters. :( Ben Pendik'teyim size nasıl katılabilirim ?

Bu akşam tur olacak mı bende katılmayı düşünüyorum, bilgilendirirseniz sevirinirim.

Geri