Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Asker de kısa dönemlere poşet diyorlardı meğer sebebi kısa dönemlerden tekinin botları kirlenmesin diye çamurda botlarına poşet geçirmesiymiş:)
Sanada bundan sonra poşet diyeceğim:cool: Kaptannnnnn

Scudo
@arda taşan

Biz dün akşam çıktık yağışsız olduğu için, bu akşam grup halinde çıkılacağını sanmıyorum ama çıkmak isteyen arkadaşlar olur belki.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Yarın sabah hava güneşli gibi görünüyor.
Eğer yerler kuru ise ben sabah 10.00 da Kantarcı durağında olurum, gelen olursa görüşmek üzere.

@Mustafa İçdağ

sevgili mustafa iç dağ dostum,,seninle pedallama yapamadık bu arada yarın ben bi belgrad çekecem ama offroada girmeyeceğim ,,malum kıştayız,,uzun yollardaki antreman serileri 160 km lik etaplardan olan bıçkıdere etaplarının sonuncusu 4 aralıkta yapıldı o tarihten itibaren bi hareket söz konusu olmadı şimdi martın 15 inden sonra kampa gireceğim hedef aklında olsun kartepe otel biliyorsun en zoruna talip olmalıyız ,,bu istanbul camiasından bu işi yapacak yok ,,şimdi yolcular var aytek gelebilir soner keza öyle sen anadolu yakasını örgütleyebilirsen sevinirim tarihler, 29 nisan-6 mayıs-13 mayıs ,,15 mayıstan sonra havaların ısınması dez avantaj ,,olay bostancıdan saat 06.00 da çıkarak maşukiyeye kadar basarak 113 km sonra18 km rampa çıkıp kartepe otele varmak,,akabinde suadiye inişi,,evet senin o colnagoya acımayacağımı bildiğim için suadiyeye kadar inen stabilize yola yolu süreceğinden eminim ,,,,evet rahmiyeden çıkarak gölcük -karamürsel-ereğli ve topçular tam 188 km bi günde ama 200 km lik yorgunluk yaratacak ,,,bu olaya o.k diyen ne kadar anadoluda yol kullanan varsa davetlidir daha ölmedik 80 e kadar yolu var kartepe otelin,,,,,,

@Alp Aslan

Selam arkadaşlar, bu Kartepe tırmanışının haritası varmı sizlerde, başlangıç-bitiş gösteren gibi?

bu gün fena halde bastım üst baş berbat oldu ,,evet silik tekerler ile bayağı riske girdim ama yerleri tuzlamışlar ,,,evet enteresan kaymadı bu tekerler maxxis zenith marka ,,,,,anadolu yakadan 188 km talip olmadığı anlaşılıyor bu gün olay masaya yatırıldı açıkça hiç kimse 113 km basıp üstüne 18 km rampa çıkıp ve gene üstüne 57 km basmayı göze almadı gayet doğal aslında bu işi gene ben yapacağım gençlerden fayda yok aytekin, ben, onur ve volkan akboğa ve edirne yol yarışlarının birincisi soner ,,,

Mustafa abi ve gizli çalışmalar kurt pusuya yattı aman dikkat geçen sefer bileğimi yerinden söküyordu, acıması yoktur ona göre.
Herkese iyi haftalar.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Alp Aslan

Abi artık dağ bisikletine geçelim diyordun. Sen edinince şöyle bir kış ortası Kartepe'ye çıkalım bence. Belgrad, Polonez filan hikaye, MTB'nin hakkı asıl orada verilir ;)

Bir arkadaşımızdan alırım diye düşünüyorum, ben gelirim çok da keyifli olur ama ekstra kıyafet için ya çanta çıkarmamız lazım yada biri kendini feda edip arabayı yukarı çıkaracak.

Kar devam ederse 10 dan sonra çıkalım, drift yaparız

Yok be canım, ne planı. Kartepeye hiç çıkmadım, rotayı öğrenmek istedim.
Herkez tırmanış derdinde, bende ilk fırsatta iniş saate karşı hız denemesi yapıcam.:04: Aynı rotayı kullanalımda referans olsun.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Biz dün ve bugün çıktık. Bugün Kartal civarında tipiye yakalandık.

Mustafa Abi , iniş için kesinlikle yerler kuru olması gerek ve bir kaç kör dönüş var , dikkat etmek gerekiyor. Ama en tehlikelesi tam sonlara doğru U dönüşü yaptığında , arasından elinin bile girebileceği geniş ızgaralar var. Çapraz girmek gerek ama karşıdan araç gelirse nanay :D iniş denemesi içinse yoğun olan h.sonu yerine , h.içi daha uygun olur gibi ...

El frenini yarım çekip döndürüyoruz sağ sol yapıp döndürüyoruz ardından gaza tekrar basıp arabayı düzeltip yola devam ama ben aslında bisikletlerle çıkalım demiştim e kaymadan gidemiyeceğimiz için o da drift sayılır :) acil karda gidebilecek bisiklet bulmam lazım dün gece kudurdum, saygılarrr

• Beğen
@Hüseyin Odabaşı
Hüseyin'in bahsettiği ızgaralar gerçekten şahane mustafa abi , hele inişin sonlarında bir tane var ki tadından yenmiyor. Ben az kalsın Hüseyin'in dediği gibi ızgaradan kurtarayım derken arabanın altına girecektim. ama seni de orada iniş yaparken bir izlemek lazım.

• Beğen
Geri