Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Sabah sabah ne garip havaydı öyle; Güneş açınca atladım durağa gittim Sezai abi ve Kemal geldiler Ant'da kadıköy yönünden yağmurdan kaçarak geldi devam edeceğini söyleyip yavaştan o başladı çevirmeye bizde 1-2 dk. daha bekleyelim dedik ardından 3 kişi çıktık ki o ara atıştırmaya başladı Kemal'le ben Bostancı'dan döndük Sezai abide Maltepeye kadar gideyim dedi bende doğru hafiften ıslanarak eve geldim tayt yerine eşofmanlarımı giyip sahile indim bu seferde hava kurudu mis gibi oldu yarı yürüyüş yarı koşarak antremanı tamamladım anlayacağınız garip bir kısa triathlon yaptım, herkese iyi pazarlar görüşmek üzere.

@Alp Aslan

Yerler kuru fakat sağlam rüzgar var gibi görünüyor :D
Yarın hava yağışlı :(

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Nicotine34

cikamayan arkadaslarin ahini aldik galiba , Alp bir yardirdi , bir yardirdi ve gitti mis gibi cont. 4000
donuste bisiklet yolundan sakin bir yolculuk yaptik. fakat kaldirimda ki camlar
yoldan cok daha tehlikeli...

ne ruzgar vardi oyle : (link)

Hahahahahaha tam yardırdık nabız süperdi; 80bpm ferah ferah eve ulaştım ama conti sizlere ömür sanırım , pencere durumu diğer tarafı görüyorum, Hüseyin kardeşime teşekkürler onun ortalamalarıda bayağ bir gelişti benim sayemde :) herkese iyi geceler görüşürüz.

@Alp Aslan

Bu akşam muhabbet için toplansak mı ?
Ne dersiniz ?

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
iş çıkışı buluşup sıcak bir kahve içmek bana uyabilir , konuşalım detaylandıralım.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri