Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Cenk abi haberimiz var bulundu ancak kullanılmaz halde Allahtan groupset'e zarar vermemiş yeni bir kadroya toplayacak sanırım kısa zamanda, tekrar geçmiş olsun Hasan Mehmet Yalı abimize.

Hüseyin olur olur çok güzel olur sen kendine yasak koydun diye milletin aklını çelmesene bak sonra bir tırmanışta köşeye sıkıştırıveririm ona göre :) 1-2 güne yağmur yüzünden binemeyebiliriz , bence programı hava durumuna göre ayarlayalım, havalar pekde iç açıcı görünmüyor, herkese iyi geceler görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar, 7 Kasım'da Cengiz Abi, Berkant ve Yasin'le rehberliğini yaptığım Tarihi Yarımada turundan sonra, ertesi gün 30 bisikletliyi Dolmabahçe'den Ankara'ya uğurladıktan sonra Belgrat Ormanı'na gittik. Gerçekten güzel bir gündü. Dönüşte bu kadar tempo yaptığımı hatırlamıyorum. Hele Yeniköy'den itibaren Beşiktaş'ta ayrıldığımız 2 arkadaşla makara yaptık. Ondan sonra Kadıköy'e 18.15 vapuruyla geçtikten sonra eve bayağı tempolu bastım. Cevizli'de 15 dakikalık moladan sonra 1 saat 45 dakika sonra saat 20.20'de eve vardım.

@osman kasap

Yol bisikleti grubu yer kuru olursa saat 9:00'da Kantarcı durağından Sabiha Gökçen'e doğru pedallayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@osman kasap

Osman selam, bu tür zamanlarda hiç belli olmuyor özellikle senin gibi uzaktan gelenler için riskli oluyor yağmur bir anda bastırırsa ne olur halin hiç bilmiyorum, hava durumunu iyi takip edip sabahki hislerine kendini bırakacaksın sanırım :) görüşmek üzere iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Alp Aslan

' karamsar olmamak lazim , yagmur yagacaksa yagar ' diyip bir metafor yaratayim :D ben , ciselesede veya yerler islak olsa da cikacagim , sadece saganak var ise cikmayacagim... resti goren ?

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri