Mustafa abi , Alp yazmış ama 1:20 benimiçin şimdilik hedef , Pazar günü 16,7 km 1:28 ve yaklaşık 1100-1200 mt rakım oldu. ama bahara kadar umarım , 1:15 lere çekebilirim...
Merhaba arkadaşlar, 29-30 Ekim tarihlerinde İznik'e Cengiz Abi ve 3 arkadaşla birlikte konaklamalı bir tur yaptık. İlk gün Samanlı Dağları'nı aşan ve oldukça zorlayıcı bir parkurdan geçtik. Dönüşü Orhangazi-Yalova-Topçular üzerinden yaptık (Yalova'da Yenikapı hızlı feribotuna binen 2 arkadaş ayrıldı). Bu turda toplam 10 saat 28 dakika bisiklet üzerinde kalıp 175.57 km yol yapmışım. Hala bu turun yorgunluğunu bacaklarımda hissettiğim için bugün gelemeyeceğim tura.
slm. bu akşam ben gelememekle beraber , eğer aşırı yağmur yağmıyor veya yollar çok ıslak değilse tur mutlaka olur. Fakat yine de bu tip havalarda 17:00-18:00 e kadar buradan durumu kontrol etmekte fayda var...
Herkese günaydın. Sen çok aksatmaya başladın Hüseyin olmadı bu Hani Tırmanmadık tepe bırakmayacaktık ama hadi yine şanslısın yağmur seni kurtaracak gibi görünüyor, görüşmek üzere arkadaşlar
@Hüseyin Odabaşı
Offff diyorum Kolcuoğlu mu sen ne diyorsun çatlayana kadar doyma garantili mekan, dikkat et bir gecede + 2 kilo garanti , afiyet olsun kardeşim benim yerimede ye zaten kendi yerine yiyebileceğinden fazlasınıda alacaksın bünyeye hatta büyük ihtimal tüm gruba yeter
Bu akşam ben yine 19:30 küçükyalı evlendirme dairesi ışıklar çıkışlı tırmanma yapıp (başıbüyük+narcity)daha sonrasında yol gurubuna bostancıdan katılacağım.İlgilenen arkadaslara duyurulur.Alp seninde tur akşamına denk gelen programın yoktur inşallah