Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Gürsu Çakaloz

O halde siz şimdilik Kartal'dan döner, Saray kafede bizi beklersiniz, çok geçmeden size katılırız :)

• Beğen
Tepkiler: Gürsu Çakaloz
Scudo
@Ulaş Apak
Ulaş bey selamlar, ağırlık yol yarış sınıfında mı oluyor katılımda, bir de ortalama sürat olarak 40km/s civarı filansa bilmek isterim :)

@fahrettin akansu

Evet, ağırlıklı olarak yol bisikletleri var ama dağ bisikletli arkadaşlar da mevcut. Şu anda Bostancı'dan itibaren grup ikiye ayrılıyor. Bu gruplardan biri 30-35 km/s hızla giderken diğeri 25-27 km/s hızda pedallıyor. Tur sonunda Saray'da buluşuyoruz.

@Gürsu Çakaloz

Ayrıca buluşmanıza gerek yok, 20:15'ten itibaren Caddebostan Beltur'da oluyoruz biz. 20:35 civarı yola çıkılır.

• Beğen
Tepkiler: Gürsu Çakaloz
@Ulaş Apak

tamam ozaman giderken birinci grubun sonunda dönerken ikinci grubun içinde olurum büyük ihtimalle :) bilgilendirme için teşekkürler..

@fahrettin akansu

patlak lastik denildi sanırım :D grupta ben olduğum sürece bu gibi molalar eksik olmaz, merak etme.
o kadar kalabilıkta da bile beni buldu ya küçük cam parçası , no comment :)

not: lastik değiştirme süremi giderek iyileştiriyorum , haberiniz ola...

c.tesi sabah yol grubu ile çıkıp orta tempo bir kaynarca yapıp, dönüşte de velespit'i muhammed'e bırakmayı , temizlik/bakım vs. yaptıracağım. ya bu tangırtı geçecek ya da ben 'wilier' alacağım :D

@RSY Ersoy

orta tempo dedik arkidaş :) görüşürüz...

bu arada dün akşam lastik patlattıktan sonra , Maltepe-Kaynarca arası sevgili Nicotine kardeşimizin çekmesi ile Alp'le beraber 36-37 bir ara 40'la gittik , kaçırdın ki ne kaçırdın :)

@fahrettin akansu

Yol grubu yılın bu zamanı çok kalabalık oluyor, en az 30 kişi olur herhalde. Peletonun arkasında kalır, Kaynarca'ya kadar hiç yorulmadan ulaşırsın. Dönüşte de rüzgarina girecek birileri olur muhtemelen.
Enerjiyi verimli kullanmak lazım :)

ben dönüşte , tabii eğer kabul ederse yolun bir bölümünde Muhammede benim bisikleti vermek istiyorum. Şu tangırtıyı 180 km çekemeyeceğim , kendisi bindiğinde belki daha kolay anlar problemi...

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri