Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Pazar günü Şile turuna F1'den başlayıp yine orada bitirmek isteyen ve Bostancı dolaylarından yanlarına birer kişi alıp F1'e kadar arabayla gelebilecek arkadaşlar öne çıksın lütfen :)

Scudo
@Ulaş Apak

ulaş bu pazar köprüden yaklaşık 1000 e yakın bisikletli geçecek bilgin olsun ....

@Kudret Kurtcebe

Abi iyiymiş de çok önceden planladığımız Şile turumuz var. Zaten iki kere erteledik, artık daha fazla erteleyemeyiz.

Salı ve Perşembe akşamları Caddebostan migros'un arkasındaki Beltur Cafe'den en geç 20:30 da hareketle pek gezi modunda sayılmayacak bir hızla antreman tadında araba yolundan Kaynarca'ya gidilip geri dönülmektedir, görüşmek üzere

merhaba gruba yeni katıldım
yarınki caddebostandan başlayan geziye katılmayı düşünüyorum bisikletim var ama onun dışında hiç bir şeyim yok eşofmanlarla gelsem bir sorn olur mu

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Volkan Hindilerden

Kıyafet çok sorun teşkil etmez ancak bisiklet kıyafeti performansınıza yardımcı olacak bir unusurdur.

Bundan çok daha önemlisi güvenlik ile ilgili donanımlar.
Kask olmadan tura katılmanızı tavsiye etmem, kaska ilave eldiven ve gözlük de önemli tabi ki.
Ayrıca gece sürüşü ve araç yolundan gidilmesi sebebiyle bisiklet arkasında bir aydınlatma çok iyi olur.

@Ahmet Ersöz

Bende ışık kask eldiven hiçbir şey yok normal bisiklet var sadece öyle olursa no problem gelirim yarın akşaam

@Volkan Hindilerden

gelmen problem değil dostum istersen koşarak katıl kimse hayır demez :)
grubun başından geçen olaylarla deneyim kazandığı bir konu bu kask, ışık vs. bunları kendi sağlığın için temin etmen gerekir.

@Selçuk Uygun

Hoşbulduk,bugunde olacak sanırım tur,kaynarcanın nerde oldugunu bilmiyorum nerden sonra ha bide bunun dönüşü var geç saat olmuyor mu

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Teşekkürler Alp :)

Senin ve tüm dostlarımızın Kandili Mübarek olsun.

Saygılar
Erkan

@Volkan Hindilerden

Volkan Bey hoş geldiniz,

Sırasıyla, Caddebostan - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik ve Kaynarca sonrasında aynı yoldan dönüş yapıyoruz. 20:30 da başlayan turumuz en erken 22:00 da en geç 22:30 da bitmektedir. Tur sonrası yorgunluk atmak için Sarayımızda :D hep beraber uzunca bir mola veriyoruz.

Saygılar
Erkan

@fahrettin akansu

Merhabalar,

Yaklaşık 20 kişi kadardık ve çoğumuz yol tarafındaydık :) bostancı köprüsünden inişte hemen sonra sol tafarta bulunan sarayda mola veriyoruz.

Saygılar
Erkan

Merhabalar,
Bende dün itibariyle bisikletlenmiş bulunuyorum. Forumunuz sayesinde bir çok bilgiye ulaştım. Buluşmalarınızda bende katılmak isterim lakin performans fakiriyim hal itibariyle ayrıca bisikletim city türünde. Erenköyde oturduğum için sahilyolunda düşük tempolu sürüşlerinize cuma geceleri hariç her zaman katılabilirim. Görüşmek dileğiyle...

@Nicotine34

doğru görmüşüm ozaman, bende saray tarafındaki kaldırımdan biraz hızlıca bostancıya gidiyordum, acil bir iş olmasa uğrayıp tanışacaktım :)
gerçi raod trek ler gördüm kapıda, mtb ile sizin temponuza yetişebilir miyim bu akşam için şüpheliyim :)

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@Gürsu Çakaloz

Benimde kondisyonum yok performansım çok düşük, bisikletimde normal.Şimdilik düşük tempolu olursa sahildeki sürüşlere katılabilirim yoksa pendiği geçip kaynarca gitmek çok zor olur benim için

@Volkan Hindilerden

Slm, o zaman kondisyon yapalım :) Gerçi artık yaş 39 oldu nerdeyse ama beraber sürebiliriz. Ben 25 yıl aradan sonra ilk defa dün gece fenerbahçe bostancı yaptım. Gerçi sorun olmadı ama eve dönüşte hissettirdi biraz. Bu gece de niyetliyim.

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
Geri