Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ,

Senin yerinde olsam basar giderim bu megaköyden ne işin var abi keşmekeşin içinde antrenman yapacak yer yok gitsene abi karadenize egeye seni bağlayan ne var

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Scudo
@Tolga Gürgün

işte orda doğru söylüyorsun beni bağlayan istanbulda bu dairenin akıbeti var tolga bura yıkılacakta bende hissemi alıp artık güneyemi olur yoksa karadenize mi olur ama güney tabi datça tarafları mütevazi bi ev 40 m2 ağbim fethiyede bi dağa yerleşti bana gel diyor emme bu ayak bağı daireyi halletmeden çıkış yapamam bu çıkış sağlam zemin üzerine oturmalıki aşalarda sürünmeden yaşamımızı idame ettirelim......gerçi yaşadım ben güneyde tam 18 ay didimde ama koşarak geldik buraya ,neden, kalabalık aradık ama galba şu kartepeye yakın olan maşukiye bana uygun gibi kalabalık için izmite gider tekrar maşukiyeye dönerim ve gene bu forumdan acaip maşukiye kartepe etaplarını he babam organize ederim evet galba yerim benim maşukiye nede olsa 1640 a yakın olmak durumları o tepede bi şey var açıklama getiremiyorum....

:in: :in: :in:

@Selçuk Uygun

Abi biz buraya yazıyoruz ama sen de arada oraya yaz :)

@RSY Ersoy

Dostum sakin ol ve o elindeki klavyeyi yere bırak.

@Nicotine34

Hayırlı olsun. Ben daha çok karga bokunu yemeden çıkacağım muhtemelen, sabah serinliğinde ayrı bir keyifli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Nicotine34

aynen bende her akşam 21:00 sonrası mtb ile ort 25km/s süratle Fenerbahçe - Caddebostan parkurundayım.. ama gruba göre +/- 5km ort sürat toleransı olabilir.

@Ulaş Apak bir yandan yolların boş olması da ayrı bir rahatlık tabi :)

ulaş..............olaya nerde başladın isen orda devam etmelisin bence, face dediğin yer bence spor amaçlı insanların bisiklet kullandığı bi paylaşım sitesi değil biz burda hatalarımızı paylaşıyoruz ağır turlarda karşılaştığımız güçlükleri paylaşıyoruz ne yapılması gerektiğini paylaşıyoruz burası bisiklet üzerine konuçlanmış bi forum.....herhangi bi bisiklet grubuna ait değil ama bisiklet grupları var tabi........burda satış olur 2 el var her türlü bilgi var bu aralar forum sıkıntıda olabilir ama biz burda doğduk burda öleceğiz..... benim face de duvara bakarsan burda bisiklet sporcusu varmı diye mesaj attım herkez duvarına bi şeyler yazıyor müzik koyuyor ,insanlar sanal dünyadan paylaşım yapıyor ama ben geri kafalı bi adam olduğum için göz göze söz söze dostlukların kurulduğuna inanırım.....
eskiden bana mektup geldiği zaman çok sevinirdim okurdum çünki bi insanın kaleminden yazılmış bu bile bana çok sıcak ve samimi gelirdi biz klavyelerin arkasından dünyaya bakmamayı öğreneceğiz ...burdada klavye kullanıyoruz ama burası spor amaçlı bi bisiklet forum evet spor amaçlı bisiklet kullanacaksak yiyeceğimize kadar dikkat edeceğiz .... şimdi evet insanlarımız tur esnasında damak zevkinden hoşlanabilirler ama sonra şikayet etmeyecekler neden kilo veremiyorum diye ....amaç spor olmalı ve kendimizi geliştireceğimiz yere kadar geliştirmek olmalı o vakit ruh sağlığımızda düzelecek ...herkez kendi yaşıtlara göre iyi bi pozisyon alırsa spor amaçlı olarak daha mutlu ve zinde bi toplum oluruz spor yapmayan ter dökmeyen uluslar her türlü hastalığa gebedir hem ruhen hem bedenen...

Selam millet ,
Bakıyorum turun müdavim ve sakinlerinlerinin büyük çoğunluğu artık yol bisikleti kullanmakta. Ayrıca çeşitli mecralar üzerinden de haberleşme yapılmakta.
Elimde (link) domain adresi mevcut , önerim varsa bu işlere ön ayak olacak arkadaşlar ve turun sakinleri de kabul görüyorsa , artık kendimize ait internet sitesi kuralım hatta o siteye üye olanlar siteye girdikleri zaman online olarak chat bile yapabilsinler , turlarımız hakkında bilgi ve resimler olsun biraz yol bisikleti hakkında site bilgiler içersin.
Birde onay olmadan herkes kafasına göre siteye üye olmasın. Ayrıca sitenin yönetimi altı aylık dönemler halinde devamlı turun müdavimleri arasında değişsin.
Bozulmaca gücenmece olmaz bende varsa fikirleriniz yazın konuşalım sonuç olumlu ise proje yapıp hayata geçirelim. Ha olumlu değilse herkesin canı sağ olsun tekeri düz basın.

@Bibendum

abi kendi sitemizi yapalım artık zamanı geldi diye konusmalarımızda sık sık geçiyordu ama isim konusunda bir türlü sonuca varamamıştık. bunu buraya yazdık ya kısa zamanda forumdan uçuruluruz herhalde :)

@Can Özbek

Şu anda görünmüyor gibi, inşallah yağmaz :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: ramon71
akşam saraydan kaçarken birisi suluğu unutmuş, unutan vatandaş bana ulaşsın.

@RSY Ersoy

Çorba insanın aklını başından alıyor :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri