Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Hüseyin Odabaşı

lafın gelişi :D grubun o kadar kalabalık olmasına rağmen nerdeyse tek başıma bitirdim

@Ulaş Apak

ulaş selam, dünkü tur güzel ve eğlenceli geçmiş gibi,

bi gün önce ben de sahilden maltepe kadar yapmıştım. fenerbahçe şampiyonluğu nedeni ile o kısımlar da bir hayli cam kırıkları vardı (millet içip içip şişeleri asfaltta parçalamış)

umarım bir sorun oluşturmamıştır.

ben de bu perşembe katılmayı düşünüyorum. iş yoğunluğumuz bir nebze olsun azaldı.

@samet_özdemir

Hiç değilse yoruluncaya kadar birkaç öne geç, sonra kalırsın arkada :)
Dönüşte Başıbüyük'e de bekleriz.

başıbüyük bana biraz büyük gelebilir dönüşte ben birdaha geri dönücem çünkü evden orası tam 16 km çünkü dönüşte yolda kalmak istemiyorum :) toplamda 65 km falan olacak çünkü biras öncede idealtepe yaptım 25 km akşamda bi 60 olursa iyi antrenman olmuş olur :)

@galipulusoy

Eksikler var ama hava sıcak olduğu için yine bir en az 10-12 oluruz diye düşünüyorum.

evet erkan abi süperdi senin bitmek bilmeyen performansın bizi öldürdü ALLAH'tan kartalda takılmadı kimse senin peşine yoksa kartalda kopacaktık pendikte ulaş abilerinde atağa kalkmasıyla arkadan arkadan gelebildik ahmet abi saolsun çekti beni kaynarcaya kadar :) 60 km 600 metre olmuştu eve geldiğimde sabahta 25 km yapmıştım günlük iyi antrenman oldu. :) artık güvenimde geldi kendime gruptan kopmadan pendike kadar rahat geldim pendikten sonrada kamyonla yolcuların asıl performansına yetişmek zor oldu tabi :) en azından kaynarcaya kadar ön grubu bırakmadan gelebilirim diye düşünüyorum bundan sonra eski performansıma kavuşmama çok az kaldı 39 fırın ekmeği yedik son 1 fırın kaldı :D

face book lagara lugara yeri spor amaçlı bi forum değil her tipten insan var ama bu forum adı üstünde bisiklet forum burada spor yapılır burda aktivitenin babası olur ..... herkez duvarına bi şeyler yazıyor insanlar bi şeyi paylaşıyorda abidik gubidik olaylar bana göre....face book boşa harcanan beyin enerjisidir zati face de duvarımada orda yazdım burası spor forumu değildir bisiklet forumdayım diye ......gerçi burdada işi ciddiye alan istanbuldan adam az ...yani bisiklete spor amaçlı binen ve kendini geliştirmeye adamış ....herkezin işi gücü var çalışanı var öğrencisi var bisiklete haliyle vakit ayıramıyorlar ideal edinmek güzeldir bi olayı o da benim gibi 24 saat bisiklet ile yatıp kalkmaktır 15 milyonluk bu megaköyde benim gibi adam yok malesef.....

Geri