Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
ne oluyor yahu herkez birbirindenmi koptu .....benim duruma düştünüz herhal ekstrem topiğe uğrayan yok hafta içi çarşamba perşembe cuma ct paso antreman pazar ağır tur buna kim dayanır hiç kimse ,,,karşılığında para olsa belki gelen olur ...aytek avrupadan takılıyor performans topiğine uğrayan yok avrupadan ....örümcek ağları oluşmaması için arada sırada aytek e mesaj atıyoruz adamı kutluyoruz çünki çalışıyor ...valla anladığım kadarıyle herkez eğlenmek için bisiklete biniyor artık benim gibi düşünen yok en uzun mesafeyi en kısa zamanda alma olayı...bu şekilde düşünen insanlar ile mildede karşılaştım .....kaldığım kasabada sene 80 idi .....knüt adlı amcamızın yol bisikleti vardı ....bayağı iyi basıyordu ben bisiklet kiralıyordum bergenden ,,yol bisikleti ....yav orda o yollarda bisiklet sürmek ne zevkli idi.....yolun hakkını veriyordu yol......acaip fişeklerdi beni yol aynı duyguyu burda sene 77 lerde asla hissedemedim ......pejo yol vardı ve ağırdı üstelik....neyse gene nostalji olduk ......
evet yol bisikleti olan vatandaşlarım birbirinizden kopmayın.....ve yeni yeni güzergahlarda buluşun ölmek var dönmek yok....

@Alp Aslan

Alp'cim sensiz yolların.sofraların tadı eksik kalıyor.En yakın zamanda,yol performans.yeni rota,yeni bir lezzet molası ortaya karışık bir organizasyon ayarlıyalım.

@Can Özbek

Bence hafta içi gelmenin yanında artık uzun turlara da katılıp o canavarın hakkını vermenin zamanı geldi de geçiyor bile :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@Serdar AKGİRAY
Duygu ve düşüncelerine Kesinlikle katılıyorum abi , görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@Can Özbek

Perşembeye kadar beklemeyeyim Can.En azından memnun kaldınmı GBT 2011'den.Turun resimlerini izledim Face'den herşey güzel.herkes keyifli,gülen yüzler enfes manzaralar,koylar.Ama eminim yemek faslı seni kesmemiş olabilir,extra program uygulamış olabilirsin.Hoşçakal ..Perşembeye bekleriz.

• Beğen
@bahadır76

Her sene EKim ayında yapılıyor.Sitesinde güncel bir haber yok.Ancak ;organizasyonun İstanbul sorumlularından, Tuğrul Bey'in GPA V için çalışmalara başlanıldığının müjdesini Face'den okudum.Şimdilik kesin bir tarih belirtilmemiş.

@Serdar AKGİRAY

Serdar abicim, tur süperdi gerçekten... Organizasyon da çok başarılıydı çok şükür kazasız belasız ve hiç bir aksilik yaşamadan gittik geldi. Etaplar' da gayet güzeldi, bisiklet ile o yolu gitmek gerçekten çok keyifli. Ben facebook' ta fotoğraflar nerede bilmiyorum, ne diye aratsam bulurum ?

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@Can Özbek

Can,GBT katılımcılarından Hakan Eşme facebookta sayfasında fotoğraflar bölümünde turun (Hakan Bey tarafından çekilenler ) resimlerini bulabilirsin.Günler geçtikçe daha çok resim ve video paylaşımı olacaktır.

• Beğen
Yeni kurudum aman bir daha duş filan uzun iş Ulaş başka zaman artık.
Ben gelemiyorum arkadaşlar, iyi antremanlar size.

Arkadaşlar tur sonunda siz dönerken karşılaştığımızda telaştan tam açıklayamadım. Tam olarak şöyle oldu:
Tam ben Avşar'dan çıkmış, karşıya geçecekken şerefsiz bir SUV sürücüsü kartal yönüne doğru 100 metre kadar ötede bir köpeğe çarptı ve durup bakmaya gerek görmeden bastı gitti. Hayvancağız çığlıklar ata ata karşıya geçip oradaki dikenli telin altından boş arazinin içine girdi ve sürekli havlamaya başladı. 3-4 kişi ne oluyor diye baktık, ben netten yardım isteyecek birilerini ararken arkadaki apartmanlarda köpeklere bakan aileden biri geldi ve ilgilenmeye başladı. Ona bulduğum veteriner telefonunu verip dönüşe geçtim, ama kısa bir mesafwe gittikten sonra hayvanın durumunu sormak için kendisinin telefonunu almayı unuttuğumu fark edip geri döndüm, o sırada da sizle karşılaştık. Mesele bundan ibarettir.
Telefonu aldım, tekrar ayrılırken ailenin diğer fertleri de gelmiş, köpeği veterinere götürmek üzere arabaya taşıyorlardı.

Geri