Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Bu gece tur katılımımız azdı,tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.Ahme t Ersoz kardeşime Almanya Köln den getitdiği içi likörlü çikolatalara çok teşekkür...vallah öyle yedikki iyiki yolda çevirme yoktu..Bir ara baktım bisiklet sola çekiyor acaba akordmu bozuk :in: dedim ama anladımki sebeb likör....

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Biz o işi yaptık abi ama gelemeyen arkadaşlar için 1-2 hafta içinde bir daha yapılacak haberleşiriz

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geçen hafta sonu yapılan şile turunun rotasını Hüseyin arkadaşım paylaşmıştı, güzergahı gayet güzel çizmiş sağolsun :) kesinlikle yapmayanların yapması gereken bir rota.

15.05.2011 Şile keşif turu rotası,
(link)

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Bu rotadan bu konuda bahsetmiştim. Hüseyin Abi'nin geçtiği ve Erkan Abi'nin bahsettiği rota Balçık-Denizli-Yağcılar-Kargalı-Değirmençayırı-Çengilli-Teke-Ovacık (Şile'deki)-İmrendere-Ahmetli olsa gerek. Ben o rotanın Teke-Kargalı arasını karlı bir günde geçmiştim. Orası paso rampalı.

Sabah kimler var bakayım ?
Hava süper görünüyor :)

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

sabah poyraza gelmek isteyen varsa saat 09.00 da üsküdar iskele önünde 6 adam var şimdiden ..................

:in: :in:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün yaptığınız turun resimlerini paylaşırsanız sevinirim. Geçen hafta soğuk algınlığıyla boğuştum ve bugün 34 oldum. Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Ulaş Apak

Sağlam tur olmuş biz de Serdar abiyle perşembe günü bu turun daha kısasını 95 km polonez güzelgahından yaptık.
Laf aramızda cumartesi İlter - Serdar Abi Ben arka yoldan şileye gideriz dedik ballıca civarlarında tam kaybolduk derken süper bir restaurant keşfettik adı 'Tesadüf cafe restaurant' dı şilede rakı içmeye niyetlenip F1 in arka kısımlarında bir yerlerde tesadüf cafede köfteleri biraları yudumladık.
Serdar Abiye SEVGİLERİMLE.

@Cem Şentin

Geçmiş olsun ve iyi seneler.
Turda az mola verdiğimiz için maalesef fotoğraf çekmeye pek fırsat olmadı. Fakat yakın zamanda gopro kamera almayı düşünüyorum, onunla bisikletten inmeden de rahatlıkla fotoğraf ve video çekilebildiği için sonraki uzun turlarda fotoğraf olacaktır diye umuyorum.

@Rikoenriko

Birol'cum ben turu sabah google dan çalışırken organizasyonu kısa programa almıştım:D Bir dahaki turu yoğun program (Şile ) hazırlarım istersen;bakalım o turda ne tesadüfler çıkar karşımıza.Serdar Turizm Organizasyon pişman etmez,sevindirir.Hoşçakal

@Rikoenriko

Birol'cum, Cumartesi günü turu, google'da çalışırken , kısa program hazırlamıştım.Eğer düşünürsen, bundan sonraki turu , yoğun program ( Şile) çalışayım.(Garantili ) Resimleri gönder de o günkü keyfimizi birkez daha yaşıyalım.Hoşçakal.Serdar Turizm organizasyon pişman etmez,sevindirir.

@Can Özbek

Ben aradığımda kayıtlar kapanmıştı.Öncesinde iş konusunda belirsizizlikler vardı.Umarım güzel geçmiştir zevk almışsındır.Kesinlikle Ekim ayındaki GPA5 'e katılacağım inşallah zaman sanada uyar katılırız.turdaki bol resimlerini paylaşırsan sevinirim.anlatımlarını salı turunda bekliyoruz

Geri