Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@samet_özdemir

eyvallah şimdi oldu işte anlaşıldı samet o yolu daha gitmedim bütün cadde isimlerini aldım ,atatürk caddesine topçular sahilden tam 9 .5 km var ...evet tüm yolun krokisini çizdim ama adam yok benle gelecek bu iş temmuzda olur sıcaklarda... haziran dolu .....

Scudo
gördüm selam vereyim dedim abi iyi durmadın zaten dursaydın sonra grubu kaçırırdın dahada yetişmek zor valla :) kudret abi o rota tam senlik abi tavsiye ederim ;)

İki Gündür doğru dürüst mesaj yok,Herkes tatildemi nedir ,Kudu olmasa hareket olmayacak............:eek:

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Selçuk Uygun

Millet sabahları yol grubuyla çıkıyor ondandır abi. Ben de bugün çıktım, bir F1 yaptık geldik. Hava da katılım da çok güzeldi, 35 kişi filan vardı sanırım.

@Selçuk Uygun

selçuk sağol....
yav motora 17 lira vergi verdik valla cuma işler bitti motor benden çıktı canıma okudu bu iş ....vergi dairesinde bile gördün arka takım kaptanlığı yaptım kuyruktaki millete yardım ettik, sıramız gelmişde haberimiz olmadı...

Bu açıklamayı yol grubuna mı yoksa burayamı yazsam diye çok düşündüm sonunda buraya karar verdim. Bu sabahki gezi gerçekten çok çok güzeldi ve verimliydi. Özellikle Ulaş ve RSY Ersoy'la beraber devam ettiğimiz parkur çok çok güzeldi. Tepeören'di sanırım. Tur sırasında da iletişimi koparmadığınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Kudret Kurtcebe

iyi yırttın bu motorun senin üstüne kalmadı artık rahatsın:in:

@Selçuk Uygun

yav hata bende noterde benim üstümde gözüküyordu ....zamanında çıkaracaktım....motorun ruhsatı bağcılarda idi ümraniye vergi dairesi ile bağcılar arası mekik dokudum bisiklette uzun yolda bile bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum .....trafikte üzerimden çıktı maliyeye trafiğin verdiği son ek-1 kağıdı verdim ve herşeyin fotokopisini aldım ve arşivledim, dosyaladım neme lazım 5 sene sonra bana vergi çıkarmasın maliye .....

:D :D :D :D

cumarteside pazarda yol grubuyla gördüm sizi ama benim daha 10 15 fırın ekmek yemem lazım haftasonu yolculara katılmam için :) o yüzden antrenman yapıyorum haftaiçi gruba katılcam inş. biz modadan dönerken sizde kartal kumcuların ordaydınız yakaladık sizi oralarda :p

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir

samet yola geçeceksin boşuna hammalık yapma kaynarca ekibi f-1 e gitmekte ve bazende kısa mesafe yapmakta kaynarcadan dönmekte o yolun rajonu yoldur 52 dişe geçtinmi bi de grubun arkasına yapıştınmı rüzgara karşı aynı tempoda gidersin şimdi bu yolun rajonu mtb değildir kurtköy pendik sapağı yolu sabihaya kadar dönüşte aynı toplam galba 70 km felan bugün muhanmedin dükkanına gittim kadro orda asılı pinarello dogma ,campagnelo jantlar ile toplanması bana 15.000 ytl patlayacak artı üzerimede pro kıyafetler almam gerekecek, kask ,forma yazlık kışlık ,uzun tayt ,kısa tayt ,spd ayakabı eldiven nerden baksan onada 3000 ytl ayıracaksın ,ne etti 18.000 ytl işin rajonu budur tabi formada kalmamak için ,hem formaların hemide bisikletin hakkını vermek gerekecek buda antreman, antreman, ama şunuda düşünebilir insan yav kardeşim bu kadar para verdikten sonra lay lom lom sürerim keyfime bakarım hava atarım diyebilir tabi neden olmasın .................
çünki performansımız iyi bi yere geldiği vakit bize paramı veriyorlar kardeşim diyede düşünülebilinir.............sonuçta ben şunu düşündüm yav bu kadar para vermem elimdeki bisikleti motive ederim olur biter ...............
evet bence sen samet bi adet mütevazi yol al ............

mütevazi bi yol alıcam kudret abi ilk önce düğünü bi yapalım bitsin sonra bi adet yol alıcam inş. mtb yle hamallık yapıyoruz resmen ama yinede çok kötü değilim şuan toparlıyorum kendimi eski halime dönmem 1 2 haftayı bulur ama olsun çalışıyorum işe giderken maltepeye gidip geri dönüyorum sabahları 15 km yapıyor eve giderkende bostancı fenerbahçe falan yapıcam zaten olayı çözücem kökten :)

@samet_özdemir

Samet Biz selamlaştık biliyorsun. Hatta en arkada Sedat vardı. Biz birkaç arkadaş Sabiha'dan da ileriye gittiğimiz için susuzda kalınca durmadım ki zaten diğer arkadaşlarda basıp gittiler.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
evet kemal abi selamlaştık bu akşam tura gelicektim ama şimdi karşıya geçiyorum başakşehir e akşama yetişemem büyük ihtimal yetişirsem zaten gelicem görüşürüz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Kudret Kurtcebe

abi , ben de anlamdım açıkçası. sanırım altyapı çalışması / server vs. sebepler ile bir şeyler oldu. Ancak uzun lafın kısası , dün akşam ki kaynarca turu dönüşü , Saat 22:00 gibi ekstradan bir de Başıbüyük'e çıkıp inip , Bostancı yaptık. artık düz yol kesmiyor :in:

Herkese iyi geceler.Yarın bir aksilik olmazsa Farukla Kantarcı duragından Kalkacak oto-bike larla Kaynarca ya gücümüz yeterse sabiha ya geleceği:in: z...

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
süper adama süper bisiklet güle güle kullan. Uzun yıllar hep beraber pedallamak dileği ile hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri