@samet_özdemir
samet yola geçeceksin boşuna hammalık yapma kaynarca ekibi f-1 e gitmekte ve bazende kısa mesafe yapmakta kaynarcadan dönmekte o yolun rajonu yoldur 52 dişe geçtinmi bi de grubun arkasına yapıştınmı rüzgara karşı aynı tempoda gidersin şimdi bu yolun rajonu mtb değildir kurtköy pendik sapağı yolu sabihaya kadar dönüşte aynı toplam galba 70 km felan bugün muhanmedin dükkanına gittim kadro orda asılı pinarello dogma ,campagnelo jantlar ile toplanması bana 15.000 ytl patlayacak artı üzerimede pro kıyafetler almam gerekecek, kask ,forma yazlık kışlık ,uzun tayt ,kısa tayt ,spd ayakabı eldiven nerden baksan onada 3000 ytl ayıracaksın ,ne etti 18.000 ytl işin rajonu budur tabi formada kalmamak için ,hem formaların hemide bisikletin hakkını vermek gerekecek buda antreman, antreman, ama şunuda düşünebilir insan yav kardeşim bu kadar para verdikten sonra lay lom lom sürerim keyfime bakarım hava atarım diyebilir tabi neden olmasın .................
çünki performansımız iyi bi yere geldiği vakit bize paramı veriyorlar kardeşim diyede düşünülebilinir.............sonuçta ben şunu düşündüm yav bu kadar para vermem elimdeki bisikleti motive ederim olur biter ...............
evet bence sen samet bi adet mütevazi yol al ............