Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
ben rampaları sevmeye başladım sanırım ama toprak olmayacak :)
eğer bu h.sonu uzun tur olmaz ise c.tesi sabah yol grubu ile çıkıp sonra single olarak bile yolu uzatıp şu Şile yolunda yanlışlıkla çıktığımız rampaya gidip gelebilirim.

@Ulaş Apak

Yoldaki tüm duraklama/yavaşlamalar da dahil olmak üzere benim göstergeler 30.4km bir ortalama hız gösteriyordu.. :eek:

Makara formatı gayet başarılı, uygulama disiplinini de oturtabilirsek bu ortalamaları da geçeriz.. :in:

Selam.

Strava'da sadece makara yaptığımız Bostancı-Kaynarca gidiş dönüş kısmını içeren bir segment hazırladım, her turu kaydettikçe o aralıktaki süremizi/ortalama hızımızı otomatik ekliyor:
(link)

@Hüseyin Odabaşı

benim görüşüm önünde veya arkanda birileri olmazsa tam performansla gidemediğindir şahsen dün ben öndeki gruba yetişeyim diye baya zorladım kendimi
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:

ulaş dostum,,,
şimdi boyalıcaya kadar yol nasıl ...siz tavşanlıdanmı girdiniz oralar nasıl ...benim güzergah direk atatürk caddeden devam ederek güneye olacak orhangazi iznik yolu ,bu yolun bazı yerlerin toprak olduğunu söyledi mustafa içdağ.....

@RSY Ersoy

benim ise 1-2 dk lık kısa molalar ile toplam da min. sürede ama belki dediğin gibi belki max. sürat düşük olabilir ama ortalama hız 25-26 larda bitirebilmek. ama dediğim gibi esas denemek istediğim toplam süreyi kısaltmak... bakalım ,

@Kudret Kurtcebe

Abi biz Kılıç köyü yolundan girip uzun süre köy yollarından (İlyasköy-Fevziye-Semetler) devam ettik. Bazı yerler arazıydi ve özellikle toprak+dik rampalar yol bisikletleriyle biraz zorladı. Ama dağ bisikletli bir gezide oldukça keyifli olacaktır kanımca.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

bence karamürsel'den girilirse daha temiz güzel bir yol olur. Karamürsel den gelen yol Bayındır'da birleşip Boyalıca'ya gidiyor.sonrası malum iznik...

@Ulaş Apak

benim bisiklet her yola gidiyor artık silik teker 1.50 .....asfalt artı sert toprak yol ama diğer gelecek arkadaşlar olacak belki yolla ama şimdi tam rotam değil senin dediğin yerler ben 9 km sahilden devam ederek atatürk caddeden kızderbent tarafına yöneleceğim ordan boyalıca dönüş aynı ...............
bakalım aytekde farklı yerden gitmiş bakalım ne olacak....

@Hüseyin Odabaşı

Biz bir dahaki İznik turumuzda kesin o dediğin rotadan gideriz zaten. Kudret abiler dağ bisikletinin avantajının ortaya çıkacağı, biraz daha maceralı bir rota izlemek istiyor olabilirler diye dedim.

• Beğen
@Ulaş Apak

aslında , dağ bisikletlerini alıp araba ile direk Kılıç'a gidip , oradan mtb sürüp , aynı yoldan geri dönülse o da güzel olur di mi :) benim bir kron'um vardı :rolleyes:

@Ulaş Apak

ben şimdi o rotayı bilmediğim için yani sahilden karamürsele gelmeden atatürk caddesini bulmak lazım esas o yol tamamıyle kestirme yol ama yolun durumu hakkında bilgim yok daha giden yok o yolu adam ayarlayabilirsem gidecem yalnız yolda bir arkadaş var sorup duruyor özelden ,bende o yolu bilmiyorum dedim yola müsait mi değilmi benim güzergah ...bilen yok ....tabi sizin gittiğiniz yol dağ bisikletine uygun değil, benim bisklette sorun olmaz .. amortisörlü bisiklettede..

bence bu rota daha bilmiyorum yol durumunu kızderbentten boyalıcaya

yukarda yalnışlık olmuş yol bisikletine uygun değil ..diye yazmam lazımdı..

kudret abi çizdiğin rota benim sana söylediğim yol zaten biz o yoldan gittik gayet düzgün biz 2 yol 1 city bike 6 mtb ile gittik çokda keyif almıştık toprak yol yok bu güzergahta çokda keyifli bi yol rampası falan çok ama kısa rampalar hiç zorlamıyor. birdaha gidecek olsam o yoldan giderim kesinlikle ;)

bu arada hüseyin abi sabah sabah bostancıda arkanızdan bağırıp selam veren bendim bizde bostancıya geldik pendikten arkadaşlarla bi çay içip kalıcaktık :)

• Beğen
Geri