Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

şu makara olayını iyice oturtmamız lazım.
:sigaraici

bu arada bi gürkan abi vardı ne oldu ona?

@RSY Ersoy

Evet, F1 dönüşü Kaynarca-Bostancı arasında, nispeten yorgunken de yapabilecek seviyeye gelmemiz gerek.

Gürkan şu sıralar arkadaşlarıyla beraber Çanakkale turunda olmalı.

@Can Özbek

Yok, biz İstanbul çevresindeki güzergahları fethetmekle meşgulüz şu anda :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@Ulaş Apak

Suadiye Saray Sahildemi dostum yani nasıl olacak benim bildiğim Sdadın oradan gelip Caddebostan dan sahil yolundan devam edecekler. Saray sanki biraz içeride kalıyır :) Bu arada sabit bir yerde buluşalım şuradan izleyelim muhabbeti cidden varsa bende gelmeyi ve sizleri görmeyi çok isterim

@Ali Rıza Fırat

Bostancı-Kızıltoprak arasında bilmemkaç tur atacaklar ve gidiş sahilden, dönüş Bağdat'tan olacak. Dolayısıyla Saray'dan görebileceğiz. Ha finiş sahildeyse de bitmesine yakın sahile yürünebilir.
Bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Arkadaşlar yarın uyuma moduna geçmeye karar verdim uzun zamandır alarmsız uyanmıyorum halende iş yerindeyim, bir dahada fırsatım olmayabilir . bir aksilik olmazsa Yarın dinlenip öğlen çıkacağım büyük ihtimal .

ben sabah yolcularla çıkıp kaynarcadan dönmeyi planlıyorum...

selamlar saygılar..

@Ulaş Apak

vay be 77 km lik turun ortalamasi 28km/h acikcasi bekledigimden iyiymis:in: :in:
bunu 30 -32 yapabildigim gun benim icin yeterli olacaktir. bir de asil konu tur boyu sicaklik hala ve hala ve hala 12-14 derece idi :boese157: yeter artik , gelsin yaz...
not : bir de oglen cikacak grup vardi,nedir durumlar?

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Çıktım Ertan abiye takılıp köftelerin peşine düştüm hepsini havada yakalayıp mideye indirdim :)
Yarın çalışıyorum, Turun keyfini çıkartın, hepberaber çok güzel bir gün olacaktı , seneye diyelim artık.

bu gün yiğiti, bernayı ,ertanı gördüm sevindim ....
selçukla muhabbet ettik sonra bastık caddede , mustafa içdağ bağırdı hani alkış diye millete ...amma matraktı kendimi bir an yarışçı zannetim ..selçuğun o jıant ı çalacağım evinin altına tünel kazacağım ....

:) :) :) :) :) :D :D :D :D

evet dostlar ben aşka geldim bugün çok zevk aldım oh canıma değsin tek araç işlemedi gerek sahil yolunda gerekse bağdatta millet yarış gördü yalnız yanımdan geçerken acaip rüzgar yaptı grup o ne kardeşim......
tabi gözüm arabaların üstündeki bisikletlere takıldı bi tane çalsaydım yahu...

:D :D :) :) :)

yalnız grup aynı anda hepsi 100 metreye girdi ve favorim greipel aldı ve farrah ikinci benim aklım hala o offroadlu yarışta kaldı o yarış gerçekten ıron man yarışı.....summeren birinci kanceralla ikinci...

bu arada ben artık aşka geldim 15 mayısta iznik köfte deyip gideceğim ,yalnız yeni dostlar hepsi genç onlarla 8 mayısta antreman yapacağız şile yollarında ...

Gerçekten harika bir turdu. Dönüşte biraz zorluk çektik ama yine de her açıdan güzel bir gün oldu, gelen arkadaşlara teşekkürler
Yakutla ikimizin çektiği tur karelerine şuradan erişebilirsiniz:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
düzeltme yaparım farrah ikinci ...ve de inanılmaz bi biçimde andrei greipel sondan ikinci oldu masus yazdım çünki benim gönlümde greipel vardı yahu...

:) :) :) :)

ayrıca euro sporttan mayısta alplere çıkacaklar ve de karlar varsa tabi yol bisikleti ile dalacaklar o yollara bu ıron man yol bisiklet yarışında eğer gelirse favorim....., kanceralla

@Kudret Kurtcebe

abi karlı dağlara gidiyorlar giro d italia da ama yollarda kar olmuyor maalesef :)

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/222054_10150165978864763_622109762_6608402_5203272_n.jpg

Guardiniyle konuştum haberler iyi

Geri