Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Deli gibi esen poyraz yüzünden soğuk olsa da güzel bir hava. Keşke poyraz dinse de gerçek anlamda bahar geldi desek :)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Scudo
evet bu gün 27 km ile esen rüzgarda engin dostumun karşıda işi olması dolayısıyle küçük çamlıcada etüd çalışmaları yaptık eğim 20 olan rampalarda yalnız gerçekten çok ters rüzgarları yedik bu gün sert ve acımasız ama ben razıyım yeter sakın ha yağmur yağmasın yetti be 4 gün hapsetti beni bu yağmur ...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@Cem Şentin

iled ibig nese zaryop nednüzüy kuğos aslo ad lezüg rib avah.ekşek zaryop esnid ed keçrek asmalna rahab idleg kesed ... (tersten yazılmıştır) :eek:
Umarım Bahar gelir,Her şeyden önce sen gelirsin biz Baharı değil seni aramızda görmek isteriz....

@Selçuk Uygun

Ben de gelmek istiyorum. Ama henüz yeni bisiklet için yeterli parayı biriktiremedim. Ayrıca Pazar günü ALES'e gireceğim.

@Alp Aslan

dönüşte ilk makaramı da yaptım sayenizde , güzel tur oldu.
Ayaklarınıza sağlık.

Kaptan , garmin verilerini bekliyoruz. C.tesi sabah gelecek olanlarla görüşmek üzere ...
Not: Yarış için ise Pazar günü 09:30 gibi Saray'da olmaya çalışacağım.

3-4 aylık uzun bir aradan sonra kendi adıma 2011 yaz bisiklet sezonumu dün akşam açtım. hepimiz için kazasız keyifli sürüşler olsun..... aranızda (daha doğrusu arkanızda:eek: :eek: ) pedallamaktan mutlu oldum. dün akşam son derece sert bir rüzgar olsa da benim için iyi oldu. sanırım 7-8 tur sonra performans olarak sizin seviyenize çıkabileceğim. bol bol antraman yapmam gerekecek. cumartesi yol grubuna katılmaya çalışacağım. her zamanki gibi 09:00 da kantarcı durağından mı hareket ediliyor.

Her an bir değişiklik olabilir Birol, 8 e alınmasını isteyenler var ama şimdilik 9 da çıkıyorlar, değişiklik olursa buradan haberleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
arkadaşlar,
18 -25 haziran tarihleri arasında FETHİYE - ANTALYA arası yapacağım turun hazırlıklarına başladım. harita üzerinde tur rotası oluşturabilmek için tavsiye edeceğiniz bir bilgisayar prugram (uygulaması) var mı? turun bilgisayar ortamındaki yol planlamasını yapmak için hangi programı kullanabilirim?

@Ulaş Apak
Hı hı biliyorum. Ersoy'a kabaca bağırdığım sıralardır :D :D :D :in:

Sevgili bisiklet severler kaçırılmaması gereken bir tur, Pazar gününün programını veriyorum :)

47. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLIYOOOORRR
24 NİSAN PAZAR yarıs programı

Kadıköy FB Stadyumu 10:01
Kızıltoprak 10:02
Zühtü Paşa Camisi 10:02
Kızıltoprak Kavşağı 10:02
Tur Dönüş Noktası 10:04
Cadde Bostan Marina 10:04
Göztepe-Maltepe 10:04
Oyuncak Müzesi Kavşağı 10:06
Kavşak - Trafik Işıkları 10:06
Migros-Bostancı Sahil Yolu 10:07