Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@RSY Ersoy

Sevgili Ersoy,

Bilirsin ki senin ne kadan bir açık deniz, ne kadan bir tuzlu su bisikletçisi olduğunu cümle alem bilir ve teyid etmiştir. :in: Bu durumda seni tenzih edebilirim, ve tabi haklı mazeretleri olanları da keza.
Lafım havadan korkup gelmeyen dostlarımadır.
Şunu da ifade edeyim ki, tur için super bir havayı kaçırdılar.

@Mehmet Ser

Sevgili Mehmet,

Carraro duruyor ama senin de anladığın üzere Specialized bir yol bisikleti aldım hayırlısıyla. Şartlara göre gereken yerde gereken bisikleti kullanacağız artık. :rolleyes:

Sevgili Selçuk abinin ifadesiyle benim de artık bir oğlum bir de kızım var diyelim.

sevgili kaynarca ekibi dostlarım ...
bu pazar , caddebostan bağdat artı sahil yolları trafiğe kapatılacak filip gilver bu gün 201 km lik etabı aldı birinci oldu spikerin dediğine göre geliyor ve adre greipel ----ve farrah ve alessandro..... istanbul bisiklete doyacak ben gene bisiklet ile parkurda olacağım belki filip in elini sıkarım greipelin ve farrah ın .....alessandro doping cezalı o kara listede ...evet pazar güneşli....

günaydın kaynarca ekibi perşembe cuma ct pazar paso güneş hava soğuk rüzgar etkili ,acısını çıkarmanın zamanı geldi...saat 12.00 aport başıbüyük kayış dağı aydos rampaları...3 gün talim antreman ...

selam dostlarım şimdi geldim .....
evet bu arada iznik köfteye arkadaşlar ilgi göstermiş çok sevindim turu organize eden kişi olarak kesinlikle arkayı toplama görevi benim olacak eski günlerdeki gibi evet arka takım kaptanı olacağım 118 km de iş bitecek..
üç grup var isteyen üç gruba dahil olur performans grup aytekin erzan ve onurdan müteşekkil yalnız onlar serbest sürecekler ,normal tempo var bide mehter takımı var hepsinin arka takım kaptanı benim yalnız performans ekibinin değil ,büyük olasılıkla onlar basacak bizden önce gidecekler bu iş kesin 15 mayıs pazara bitecek yağmur olursa 22 mayıs valla gelen olursa sevinirim .saat 07.00 de haydarpaşadan trene aportingen topik açıktır vede günceldir...

@Selçuk Uygun

katılim su an itibarı ile 1 kişi sadece Alp....allah allah :eek:

@Selçuk Uygun

Selçuk abi muhtemel olarak bende yeni yol bisikletim ile geliyorum şimdi durumlar çok kritik tavsiyelerinizede ihtiyacım var fiyatı halletik makul bir fiyat oldu yorumlarınız da lazım

(link) model bundan ibaretdir.

Selçuk abi tek başıma bırakma beni sen de gel:)

Geri