Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Ben sabah yürüyüşe çıktım sahilde eve gelince de küçük çapta fiziksel hareketler yapayım dedim ama güç çıkmadı. Uyku durumları bende de var. Diğer taraftan moral bozmak gibi olacak ama bundan bir kaç yıl önce haziran ayının ilk haftası bile hala havaların bu şekilde kapalı olduğu zamanları hatırlıyorum. Gene diğer taraftan bu tip havalar rüzgarı saymazsak bisiklet turları için gayet elverişli. Aslında bu havalarda Kartepe'yi çıkacaksın ama onun için çok iyi bir organizasyon gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@RSY Ersoy

Karşı teklif: Anadolu Kavağı kalesi yokuşu üzerinden Poyrazköy yapalım :)
Ama dönüşe içeriden farklı bir yol düşünmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Ulaş Apak

görüyorum ve arttırıyorum..
üsküdar beykoz dediğim yokuştan çıkarak riva poyrazköy poyrazköyden anadolu kavağı ve malum rampa

:D :D :D

@Alp Aslan

abi taa bulgaristana gitmeye gerek yok dur bakalım biz kendi çevremizde halletcez o işi :)

Arkadaşlar yorumlar gerçekten çok başarılı. Özellikle Alp'in Oldu olacak Bulgaristan yorumu ve hemen akabinde RSY Ersoy'un ilk önce buraları halledelim teklifi dikkate değer teklifler. Yalnız RSY Ersoy'un Üsküdar, Beykoz, Riva, Poyrazköy, Anadolu kavağı turu ağır bir tur olmakla beraber düşünülmesi gereken bir rota. Üzerinde düşünelim.

@RSY Ersoy
Bulgaristan yakın olur zaten be yavrucağızım mont ventoux fransa'da poyrazköy'den hallice efendi bir rampadır:)

Hiç dolambaçlı yollara kasmayalım, Şile üzerinden Ağva yapalım. Gidiş dönüş 260 kilometrecik :)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Ulaş Apak

köprüden bisikletlerle kendimizi boğazın serin sularına bırakalım :D

@Ulaş Apak

çıtayı yükseltmeye varım ......balıklama dalarım....
kartepe.......
1- trenle gidip gelmece .....
haydarpaşa...saat 07.00 adapazarı ekspres ...bisiklet 4 ytl tam 7 ytl .....
dönüş aynı toplam 22 ytl.......
gırtlak mırtlak 35 ytl gitti.........
toplam 19 artı 19 km sadece 18 km rampa çıkılacak
2- haydarpaşa adapazarı trenine binmece bisiklet 4 tam 7 ytl ....
toplam 11 ytl yol parası.......
derbentte indik bir km sonra rampa 18 km rampa çıktık otel kartepeye geldik.....
ve de suadiye istikametine indik 28 km, istanbula bastık artı 103 km .....
toplam 150 km .......
3 -alternatif zor 270 km bostancı - kartepe bostancı......
4- gebzeye trenle gebzeden eskihisara topçulara topçular kartepe otel topçular 170 km denk gelir ve fazla indi bindi olacağından turun tadı kaçar feribot gidiş ve dönüşte ve artı tren gidiş ve dönüş tren bence uygunsuz bi rota güneyden......
5- bostancıdan topuklamaca kartepe otel toplam 103 km suadiye kavşağı artı suadiyeden çıkılırsa 28 km maşukiyeye inilecek artı 18 km iniş dönüş trenle, berbat nedeni dönüşte trende yük vagonu yoktur sıkış tepiş çile bülbül çile şarkısını söyleriz.......

kıssadan hisse 2 maddeye o.k diyenler ile varım.....

not ..sabahları adapazarı treninde yük vagonu olmaktadır herkezin haydarpaşaya gelmesi gerekecek ...tren boş gider haydarpaşadan ...

Şile Ağva yolu çok iyi olur ama o rota bir günde çıkartılır mı düşünmek lazım.

@Kaşif

Çıkartılır ama canımızı da çıkartır :)
Rota çizdim, eğer Şile'ye uğramadan direkt Riva'ya gidilirse gidiş dönüş 225 kilometre civarı ediyor. Biraz daha insaflı bir rakam :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Ulaş Apak

ulaş ...... 200 ün üstü adamda acaip bi olay yaratabilir bunu bu forumda en iyi anlatabilecek kişi aytekin erzan ve de tolga gürgündür 200 km yi ben yaptım nasılmı şöyle ......
44 km yaparak eskihisara geldik.....topçulardan iznik ve topçular arası tam 152 km şimdi topçulardan yalovaya 12 km ordan yalovadan orhangaziye ordan gölün güneyinden geçerek iznik e ve iznikten gölün kuzeyinden orhangaziye ordan yalovaya ordan topçulara genel toplam 200 km son 4 km eskihisardan gebze trenine .....gruptaki herkez hoşaf gibiydi bir km dahi çevirecek güç kimsede kalmadı bende dahil......üstelik gölün güneyi ve de kuzeyinde öyle çok dik rampalar yoktu .....yalnız mıcır asfalt hepimizin canına okudu sarsıntıdan yorgun düştük.........
200 km nin üstü adamı ne yapar düşünmek bile istemiyorum...üstelik bu iş bi güne sığdırılacak ........şimdi bence, sende öyle diyorsun çünki, aşama aşama 100 lük lere devam sonra artırma 120 km sonra bi 20 daha birden 100 km daha fazla ve hatta küsürata girişilirse bilmem ne olur .......

200 km sonrası...

ben hafif çakır keyf

http://img441.imageshack.us/img441/5971/hpim1824.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/8708/hpim1825a.jpg

http://img408.imageshack.us/img408/3018/hpim1827f.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/7194/hpim1828.jpg

semir uyukluyor...

Geri