Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Daha yeni uyandım duş aldıktan sonra ayağımı dinlendiriyim dedim uyuya kalmışım hala deli gibi uykum var :D sanırsam bu antreman baya bi verimli oldu en azından ben,m turşum çıkmış durumda.Bu arada onların Paris-Roubaix varsa bizimde Bostancı-Polonezimiz var :) hem köy halkıyla içiçe hem berbat yollar-hem bitmeyen rampalar hem de inişleriyle tam bir ölüm yarışı olur :) benim km saatimde 131.2 yazıyor yarında bu kadar rampalı bi antreman yapmaya çalışırsam ya hastanedeyim yada diğer tarafta :D o rampaların sonundaki döktüğüm sıcak teri unutmicam :D

@Hüseyin Odabaşı

Ömerli'den dosdoğru 36 km daha bassaydınız Şile'deydiniz :)

@Sarp ÖZTÜRK

Ben de gelmeyi çok istiyordum Sarp. Ama değiştirmeyi düşündüğüm ve onun için para biriktirmeye başladığım bisikletle bu yolu almak azap gibi olurdu. Çünkü yokuşları çıkmakta zorlanmaktayım. Bu arada dizüstümü yeniledim. Darısı bisikletin başına...

@Cem Şentin

Boşver dizüstünü yenilemeseydin keşke eskisiyle idare edip bisiklet alırdık sana :)

Saygıdeğer Arkadaşlar Bugünkü tur çok çok ve de çok güzeldi. Çok güzel yerlerden geçtik. Yalnız benim performansımı kesinlikle yükseltmem lazım kendime güzel güzel rampalar bulmam lazım.

@Sarp ÖZTÜRK

Dizüstünü yenilemem şarttı Sarp. Çünkü eski dizüstüm kendi ekranı gitmiş, ömrünü tamamlamış bir makineydi. Kardeşimin monitörünü kullanarak yazı yazıyordum. Daha fazla dellenmemem için değiştirdim aleti. Ama bana acilen bir dağ bisikleti şart.

Grubumuza masör şart,jip şart :D kaptan uyuma sporcularına sahip çık :D sporcu hakları korunmalı hem krem hep krem artık kremi reddeder oldu bacağım :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
selam ulaş öncelikle tebrikler ...şimdi kaptan olarak durumu anlamış olmalısın ...
bu günkü olay zordu 100 km nin üstü ve rampalar, hazır kaslar açılmışken bu olayı tazelemek lazım yani hafta sonu bi tane daha ....
böylelikle nihai hedefi yakalamaca bu günkü tura katılanlar kesinlikle köfteyi yusufta yer ve döner ....
bu günkü tur yada antreman diyelim sizi iznik e hazırladı bile 110 km lik etap toplam zaten bu gün bunu yaptınız......
artık bundan sonra araya bi adet daha 100 lük atıp havalar ısınınca ver elini iznik sizlerin hatırına dönüşte gebzeden trene binerim artık ......

Arkadaşlar iyiki bugün bu turu gerçekleştirmişiz. Bakın dışarda çok güzel yağmur yağıyor.

• Beğen
Günaydın arkadaşlar, tura katılanlar kendilerini daha iyi hissediyordur umarım. Bende pek ağrı mağrı yok ama 9 saat uyudum hâlâ da uykum var :)
Yarın akşam yağmurlu görünüyor, değişmezse çarşamba çıkarız bu hafta. O akşam yağış beklenmiyor ama hissedilen sıcaklık 5 derece olacakmış (nisanın sonu geldi, el insaf!)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Kaşif

Evet abi sürekli dümdüz sahil yolunda gidip geliyoruz, o kesinlikle insanı rampalara hazırlamıyor. Belki önümüzdeki aylarda biraz olsun rampa çalışmak için bazı haftaiçi turlarında dönüşte İdealtepe'den Başıbüyük girişine kadar çıkıp dönebiliriz.

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler abi. Turlara pazar çıkabiliyoruz genelde, gelecek pazar da Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu izleyeceğiz ama 2 hafta sonra kesin yaparız yine uzun bir tur.

@Ulaş Apak

günaydınlar , ben de sadece bir boyun tutulması var , insan kendini robot gibi hissesdiyor :) wunder'e göre çarş. da yağışlı görünüyor.
Ben sanırım , tabii ki eğer olursa Perş. + c.tesi sabah yol grubu ile çıkarak bu haftayı tamamlarım.

Pazar günü de yarış için bir izleme noktası belirledik mi?

• Beğen
@Ulaş Apak

ulaş günaydın
hiç bi şekilde dünkü olay boşa değildi ve başarıldı bunu diğer başarılar takip edecekki hamlama olmasın uzun yollara gitmeyi hafta sonları rutin hale getirmek ,dediğin çok doğru düz yolda yapılan antreman tarzı anlayışlar mesafe kısa olunca gördüğün gibi 110 km ye hazırlamıyor, arada mesafe açılınca gene aynı durum yani organize olunarak tekrar 110 şart, dediğin gene doğru el insaf yani bu ne kardeşim yaz gelmeyecekmi ,bence mayısın ilk haftaları bile soğuk olabilir anca diyorum ya 15 mayıs gibi havalar toplayacak....
başıbüyükten kayışdağına devam ederek aydosa devam edilir aynı yol geri alınır aynı yolu alırken hatırı sayılır diklikler var kayış dağında ,askeriye orayı boşaltmış ,orada bayağı güzel yollar var ,iki taraf orman, köpekler var, ama onları seversen bi şeyler verirsen sorun olmaz......
bu hafta sonu cumartesi hava güzel gözükmekte ..ısı gene düşük...

günaydınlar...
durum raporu: bendeki grip hali dün terleyip rüzgarın karşısında beklemekten dolayı hala devam ediyor onun dışında bir problem yok. dün yağmura yakalanmamak en büyük şansımızdı sanırım :D

Geri