Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Bora

Teşekkürler Bora..
En büyük hasar gururumda.. :p Jant 8 oldu, ön rotor da oryantal gibi göbek atıyor.. Zafer'in ya da Yusuf'un ellerinden öpecek, sanırım yarın öğlen gibi gideceğim..

Diğer aksamda bir sorun yok.. Unutmadan, ayak kiltliyken düşmek ne çaresiz bir durummuş öyle.. :eek: Çuval gibi düşüyor insan, moral bozucu..

Scudo
@binRR

Ohhoooo, bu ne yaaa.. Tam alemdeki tek MTB'li ben değilim gibilerinden teselli bulurken oldu mu bu şimdi?.

Bu aletlere 28" jant oluyor muydu?. Amortisörü de iptal ettim mi olur bu iş.. Bizim alet şu anda 9,5 kg, bu operasyonla rahat 8,5kg'ya düşerim.. Al sana MTB'den bozma yol "Frankeştayn" bisikleti.. :46:

@gürkan doğanay

abi istersen bostancı sanayide bi göster orada hayal gücü geniş ustalar var diye duydum:D

@Sedat GÖKÇEK

Sedat, yeni yollanmış birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. MTB de mümkünse kenarda dursun, onun yeri de ayrı tabi ama yola geç rahat et.

Ben anlatılanları hep bir şüphe ile dinlerdim, ya gerçekten bu kadar fark olabilir mi diye ama şimdi bizzat yaşadım, inan ciddi fark ediyor.

@Sedat GÖKÇEK

Ben de 2009 sonunda dağ bisikletinden hybrid'e geçmiştim ama onun asfaltta sunduğu avantaj oldukça kısıtlı kalıyor. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yol bisikleti alırdım. Maddi imkanlarınız el veriyorsa city'yi, hybrid'i filan boş geçip eli yüzü düzgün bir yol bisikleti edinmenizi öneririm. Pişman olmazsınız :)

dünkü muhabbet çok güzeldi ve rüyama bile girdi.....
akşamki kadro hepimiz valla beraber köfteci yusufa gitmiştik herkez ordaydı güle oynaya gittik arkadaşlar yardımlaşma yaparak bu turu tam bi centilmenllik anlayışı ile organize edelim ulaş kaptan bir mayıs diyor ama herkeze göre ayar çekelim ben istiyorumki 20 kişi gidelim iznik e .......
1 olmaz 15 mayıs olur hem havalar artık ısınmış olur 15 mayısa herkez evet diyebilirse gidelim buluşma yerimiz haydarpaşa olur yalnız erken kalkma olur saat tam 07.00 de o turun aşkına erken yatarız ve erken kalkarız ..trenle gebze yapar 4 km sonra eskihisardan bineriz feribota .....
110 km lik ,samet o yolu gitmiş ben daha gitmedim gidenlerden resimleri gördüm o yol ,yol bisikletine uygun giderken 10 eğim rampa dönüşte boyalıca köyünden 18 eğim rampa topçulara hep birlikte döneriz isteyen yalova istikametine gider pendik feribotuna biner topçular yalova arası 12 km dir ve düz yoldur yol bisikletine uygundur bu tur topu topu 118 km dir yalovadan dönmek isteyenlere sadece 12 km ek getirir.....
gerçi daha bir buçuk ay var......

@Kudret Kurtcebe

abi, dediğin gibi daha 1,5 ay var ama bizim için 01/05 veya 15/05 çok farketmez gibi geliyor.yeter ki hep beraber yani olabildiğince kalabalık gitmeye çalışalım. bu arada dün akşam hakikaten çok güzel bir kutlama oldu.
senin ve hız'ın katılımından da ayrıca memnun olduk.

@Hüseyin Odabaşı

hüseyin teşekkür ederim şimdi bi hesap yaptım valla benim gibi emekli adam dikkat edecek ayağını yorganına göre uzatacak şimdi ben şu iznik olayını 6 ytl getirmek derdindeyim feribot parası ,,,,,,
gidişi 44 basarak erkenden çıkar saat 07.00 de ve saat tam 09.00 da gebzede olurum böyle bir kaç kez gittim bi keresinde tek başıma gittim ...
09.00 haydarpaşadan gelen dostlar ile buluşuruz ayrıca ara istasyondan binmeler olabiliyor pazar günü olduğu için bi şey demiyorlar gebze istikametine ....
feribotla geçtikten sonra karamürsel yolundan gidip gelmece dönüşte tren kullanmak istemiyorum gebze tuzla arası sadece 11 km lik bi yol evet biraz risk olabilir ama bende tren muhabbetini sevmiyorum dönüşte pazar günleri kalabalık oluyor bazen ....
118 artı 40 artı 40 evet bunu yapabilirim.....

Geri