Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Gürkan geçmiş olsun dostum. :(

Bugün ben de lastiği 2 yerden birden patlatmışım. Yardımcı olup destek olan herkese tekrar teşekkür ederim. Bu arada arabadan bisikleti indirirken baktik lastik gene inmiş, iyi ki yolda inmemiş, gece gece tamir yapmak zor oluyor netekim. :rolleyes:

Çok güzel bir akşamdı, bu grubun bir üyesi olmaktan çok mutluyum. :in:

Herkese iyi geceler...

@Berna Solak

Akbili doldurmam gerekti. Çünkü haftaya danışman hocamı tez için ziyaret etmem gerek. Dönüş için akbil yeterli olmayabilir diye doldurdum. Doktora tezi araştırmalarım nedeniyle vücudum biraz hamlamaya başlamıştı. Kaslarım yeniden hareketlensin diye yürüyüş yaptım ve 140 dakikada evde oldum. Üstelik sırtımda çantam vardı ve Orhantepe'de su tazelemem gerekti. Bu arada saat 21.00 sularında Rahmanlar'a bakan sahilden bisiklet süren ve birinin markası Corratech olan 2 bisikletliye selam verdim. Onlardan biri sen miydin Ersoy ?

@Cem Şentin

cem dost bizi gördüysen arkadaki grubu da görmüş olman lazım ve biz kartal semalarından 3-4 kişi geçtik yanlış hatırlamıyorsam neyse yine de selam olsun :D :D

@RSY Ersoy

Arka grubu göremedim. Çünkü 21.15 sularında Migros'un oradan sahilden ayrılıp Atalar İstasyonu'na döndüm.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Özgür_Aksoy

Bizimkiler merak ederdi diye gidemedim. Ben yoktum ama kalbim oradaydı. Ama mutlaka bir gün sizle pedallayacağım. Bunun için bizimkilerin gece sürmemi istememe (karanlıkta araçlar tarafından görülememeden dolayı trafik kazası yaşama riski nedeniyle) inadını kırmam gerek. Çünkü hala ailemle beraber oturuyorum.

@gürkan doğanay

Bu arada geçmiş olsun Gürkan Abi. Hangi arkadaşınla çarpıştın ? Anlattığın kadarıyla değişmesi gereken arka teker haricinde bir şey olmadığına sevindim. Ayrıca arkadaşına da geçmiş olsun.

Geri