Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@RSY Ersoy

Ersoy. Az önce boyutlarını açıkladığım örgütsel vatandaşlık ölçeğini tanıttım, onun bilim dünyasına tanıtıldığı ve bu ölçeğin kullanıldığı Türkçe makalelerin bağlantılarını verdim. Yetmedi, ilgili kavramı ve bu kavramı ölçmekte kullanılan ölçeğin bağlantılarını verdim. Son olarak bu ölçekleri kullanarak (genelikle anket yoluyla) toplanan verilere hangi istatistiki yöntemlerin uygulanacağını açıkladım. Bari önceden verdiğim bağlantılara ve aşağıda ilaveten verdiğim 2 bağlantıya bak ta bu kavramlar hakkında bir fikrin oluşsun :in:

(link)

(link)

Scudo
@RSY Ersoy

Çok şişman olan Yahya Kemâl, bir yokuşun sonundaki lokantanın önünde dinlenirken,içeriden çıkan garson:
-Buyurun beyim, diye atılmış. Ne alırsınız?
Yahya Kemal, tebessüm edip:
-Evlât, demiş. Müsaade edersen biraz nefes alacağım.

Saygılar
Erkan

@Nicotine34
hahahahahaahahahah harika, ben de biraz nefes almak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

c.tesi için plan yok mu , yoksa kaynarca yapıp , enerjiyi Pazar'a mı saklıyoruz ?

Bu arada , daha önce ismen yazmamıştık ama gelmeyen/gelemeyen sevgili arkadaşlarımız , özlettiniz.
Artık hava de güzel , lütfen bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Alp Aslan

yazık değil , hanım da sorgulamaya başladı zaten. caad9 evin içinde odanın ortasında duruyorda , mtb neden balkonda duruyor ve hiç kullanılmıyor diye :D
balkonda paslanacak yoksa , onu da kullanmak lazım ara sıra ki düz yolda Caad9 un kıymetini bileyim.

@extruder

Valla mümkün mertebe balkonda tutma derim, hava şartları çok olumsuz etkiliyor bisikleti, hele hele bu mevsimde. Ev içinde yer azsa bisiklet askısı düşünebilirsin. Aktif Pedal'da 2+2 bisikletlik model 350 liraymış diye duydum (normal haliyle 2 bisiklet, ama ek askı alınarak 4 bisiklete kadar kaldırabiliyormuş)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
sevgili kaynarca ekibi dostlarım hepinize selam olsun derim...
bu topik başladığından beri en sevdiğim özelliğiniz fazla mangal olayına girmeyişinizdir malum hafta içi çalışan insanlarsınız ve aranızda evli barklı olanlar var ve bu sorumluluktur çoluk çocuk sahibi olanlar var herkez benim gibi tek tabanca olamaz...

ayrıca sizde biliyorsunuz ki kısa mesafelerde kalmamak daha rampalı 200 km yi devirmek insanı bi başka yapmakta .....istanbul içi 200 km yi tamamlayacak etaplar hali hazırda vardır ve yollarıda güzeldir özellikle bıçkıdereden darlıklara kadar uzanıp gerisin geri dönmek bostancıya 200 km yi tamamlamak demektir, yalnız yol bisikletine göre uygun değildir stabilizedir hiç kimse benle gelmemektedir o kadar topikte bahsettiğim halde bıçkıdereye gelen olmamıştır nisan mayıs ayları anca gelen olursa gideceğim ....
gene kurtköy yollarına pek gelen olmamıştır ki kurtköy stabilize sert düz topraktır burda araba yarışları yapılmaktadır ...

ulaş dostum .....
bu pazar halihazırda rakip olduğum amca anadolu yakasında topik açmaz ise sizle ,eğer kilyos derseniz gelirim yalnız o koko rampasına uğrarsak o rampayı bi görün derim hemen maslak yolu üzerinde sahilden 10 metre sonra....
gidişte kemer rampasından takiple kilyos sahilede çıkabiliriz tabi isterseniz o dönüşte ki rampa oldukça diktir evet ara sıra bisiklet foruma artık uğrayacağım bi de kendi nonstop topiğe

görüşmek üzre.....

.......

@Kudret Kurtcebe

Abi öyle 150-200 kilometrelik turların tadının tadının başka olduğuna katılıyorum ama bütün kış uzun turlardan uzak kaldığımız için henüz form seviyemiz onlara izin vermez. 3 sene önce hiç uzun tur deneyimim olmadan çıktığım 170 kilometrelik Ankara-Kızılcahamam turunda ne acılar çektiğimi bir ben bilirim :)
Biz şimdilik bir 80-100 km'lik turlar yapalım, formu biraz yükseltelim daha uzunlarına da sıra gelecek :)
Bu değil ama bir sonraki hafta sonu için Kilyos düşünüyoruz, dediğin güzergah da olabilir.

Geri