Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

Orada haklısın. Bana göre en uygun ay Mart gibi. Çünkü günler daha da uzayacak ve dönüşte karanlığa kalma riski azalacak.

Scudo
Slm millet. gecen haftasonu tür dönüşü bisikletten sesler geliyordu, caddebike da bir kontrol yaptırdım ve ses kesilmişti. şimdi çıkmadan bir bakayım dedim ama yine garip bir ses geliyor:( . Aktarici veya zincir kaynakli sanirim. detaylı bir göstermek istiyor,size keyifli turlar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
İlk defa aynı yerde 2. kez mola vermeyi başardık.. Galiba burası tuttu..

Tutmaya tuttu da yoldan çıkmamak için sağlam irade gerekiyor.. Mekandaki cazibe ile bünyedeki lezzete karşı zaaf ateşle barut gibi.. :lick3:

Neetcez bilinmez.. :bilmiom:

@Kaşif

Geçmiş olsun Kaşif. Öksürükten kurtulmak istiyorsan çayına limon sık. 1-2 günde atlatırsın. Kendim uyguladım, 1 günde kurtuldum. Ondan biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@RSY Ersoy

Güzel bir tur olmuş. Fotolara bakılırsa sanki Orhanlı'dan geçmişsiniz. Bu arada Ahmet Abi'nin dikişlerinin alınması beni sevindirdi :D Bu arada 2. kez gittiğiniz Saray Muhallebicisi nerede ? Söyleyin de öğrenelim :)

@RSY Ersoy

ersoy dur yaf , daha ödemeler hesaptan yeni çekilmişti hemen masraf çıkarma :)
şimdilik kota mı yaz için yedekli olması gerektiği için 2 adt. t-shirt ve kısa tayt için kullanacağım. yaz çıkışı artık performanımıza göre , ultegra mı olur , fanyans mı olur , gp4000 lastik mi olur bilemem :in:
zaman gösterecek ...

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri