Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Cem Şentin

Falla bu bence benim kadro haberimden çok ama çok daha güzel bir haber. Tebrik ederim seni çünkü Doktora yeterlilik sınavını kolay kolay verilebilecek bir sınav değil. Şimdi bu dönem, dinlenip bisiklete binerek yorgunluğunu atmanı tavsiye ederim. Sanırım tezin son dönemlerinde yine sıkışırsın ;)

Scudo
@Ali Rıza Fırat

Senin de bildiğin gibi Pazar akşamı elimden geldiği kadarıyla toparladım bisikleti. 3 gündür işten çok geç çıkıyorum o yüzden bisikleti deneme fırsatım olmadı hiç.
Senin tavsiyelerin doğrultusunda birkaç aksesuar eksiklerimi tamamlamaya çalıştım son birkaç gün.
C.tesi sabahtan ilk işim atlayıp bisikletçiye gitmek olacak ne olur ne olmaz diye. Muhtemelen deneyebilmek için de bu hafta uçuş ekibini ekeceğim.
Hafta sonu ilk izlenimlerimi aktarırım sana.
Bu arada mutlaka İstanbul planım olacak önümüzdeki günlerde. Kabul ederseniz ben de misafir olmak isterim size tabi ki. :)

@Önder AŞIK

Abi bizler buradayız bekleriz ( ben Ankarada Olacağım ama ) ama benden sana kardeş tavsiyesi bu sefer bisikletin yerin paraşütün ile katıl gruba, bu grubu başka türlü yakalamak zor :D Yada benim gibi gidişte Allah ne verdiyse yap dönüşte de ilk otobüs durağına yanaş :D ( akbil almayı unutma )

@Berna Solak

Falla ben abartmıyorum, her tur için yanıma bir adet iç lastik, alyan anahtarı ve ne olur olmaz bir tane akbil alıyorum :D Bunu itiraf etmek hoşuma gitmiyor ama, siz grup sonuncusu olmadığınız için anlayamazsınız:)

Yaşasın Toplu Taşıma...

@Berna Solak

Ben Ersoy dan daha fazla korkuyorum pazartesi Yakamoz dan Bostancı ya 40 ile geldi :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Poşetinde, kutusunda gıcır gıcır yeni kadrom elime ulaştı. Şuan herşey hazır, Yatğın üzerinde görüldüğü gibi. Kadro, jant seti, gidon, sele, 2 çift çorap ve Fenerbahçe yastığı ile montaja hazır :D Sanırım pazartesi günü toplayacağım ve eğer akşama biterse yanınıza uğramayı düşünüyorum :D

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri