Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Nicotine34

bize kapalı kasa kamyonet şart :D

@Özgür_Aksoy

sen bugun bisikleti eve götürebildiğine dua et :D

Saygıdeğer Arakadaşlar bu akşam gerçekten çok zevkli ve verimli bir tur yaptık. Katılan herkeze teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca bana birşey olmaz örneği çantama bir sürü gereksiz şeyleri alıp pompa ve yedek iç lastik almayış olmam sonucunda lastiğimin inmesi yada patlaması problemine saygıdeğer Ahmet'ın arabasıyla yardımıma yetişmesine kalpten teşekkür ederim. Bundan sonra bakkala dahi giderken yedek malzemelerimi yanımdan ayırmayacağım. Herkeze derin saygılar.

@RSY Ersoy

Bana göre en güzel kamyon arkası yazılarından biri şöyle:

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine,
Deli ol, dünya senin kahrını çeksin

yine kaçırdık turu bu aralar iş yoğunluğu ve ailevi işler sebebiyle kaçırıyorum turları ama bazı bazı tek çıkıyorum fırsat buldukça perşembe günüde gelemiyeceğim yarın antalyaya gidiyorum haftayada gelemem büyük ihtimal ama şubat ayını dolu dolu geçiricem :) haftasonu inş. yetişirimde haftasonu çıkarım yeter artık sıkıldım bu sıkılıktan :)

@Ahmet Ersöz
Katinanın elinde iğnesi dikemez ah dikemez
dikmesini bilmez yavrum canım katinam getir dikeyim getir dikeyim:)
Huysuz virgin den yıllarca keyifle dinlediğimiz bir eser le karşılık vermek istedim efenim. eh Mtb ile kaldırıma çarpıp düşen ilk arkadaşınız olarak ilginize teşekkür ederim Ahmet bey, kısa zamanda konuyu halletmeye çalışıp aksi takdir de engin bilgilerinizden faydalanacağımı belirtmek isterim

@Alp Aslan

Geçmiş olsun alp abi ;) elin işte gözün oynaşta hesabı, eminim birisine laf yetiştireyim derken yüksek hızda direksiyon hakimiyetini kaybetmenden kaynaklanmış olacağını düşünüyorum :D Umarım bişeyin yoktur abi, bu arada çok düşmüş birisi olarak fazladan vucudumda bunulan 2 - 3 kilonun düşüş anında hava yastığı etkisi yarattığını fark ettim :)

Tekrardan Geçmiş Olsun Alp Abi.

@Ali Rıza Fırat
yok canım benim ki hafif iniş herzaman bakkala önüne çıkarken geçtiğim kaldırımın üstünden mtb ile geçemedim onuda anlamadım ya ya yükselttiler yada mtb bu tür işlere uygun değil :)

alp abi geçmiş olsun birgün senin schwinn le gelde tura keyfine birde biz bakalım :) hem en azından size yetişcez die biyerlerimizden solumayız :D bu arada geçmiş olsun abi bende ufakken daha 10 yaşlarımdayken 5 cm lik falan kaldırıma çıkamadım pinokyom vardı o zamanlar :) dişimi gidona vurarak kırmıştım :)

@Alp Aslan

alp dostum geçmiş olsun ...
şimdi benim durumumu az çok kavrayabilirsin ....
evet yola geçince aynen bende senin gibi güm belkide mort oluruz en iyisi istanbul yollarına uygun her yola gidebilen bisiklet tasarımına yönelmek...
benim bisiklet stabilizede ,düz sert toprak yolda ve asfaltta zati gitmekte .ama offroadda hikaye ....
şile yolunu çok sevdiğimden bu bisikletin akışkanlığını arttırmak gerektiğine inanmaktayım bu jantlar yani cross ride lar akışkan değil ....
seramik yada slr nerden baksan 2000 ytl ye yakın ........
kısa molalar ile 8 saatte durmadan yapılan şile maratonu gerçi bana yeter deyip slr leri almaktanta vazgeçebilirim....senin anlayacağın ikilem halindeyim...
gerçi 8 saatin altına inince bana madalyamı verecekler anlamı yok en iyisi bu performans ile yetinmek .....bu kış ayında yapacağım bi şile, ama hiç kimse gelmiyor nedeni kısa molalar olması ve şile benzinciye kadar varıp 15 dakika dinlenip sonra dönüşe serbest sürüşe geçilmesi bi pazar alp dostum bu işi yapalım ......
göztepe benzinciden start şile benzinci 63 km dönüş ise 65 km bostancı adalar iskele toplam 128 km .....

hüseyin abi bi aralar çocukken daha :) mahallede bi buluşurduk arkadaşlarla 15 20 kişi bmx bisan ihlas :D bianchi castello pinokyo falan en az 20 kg lık bisikletlerle turlardık gezer dururduk kuzende motorbisiklet koltuklu bmx vardı aynı yerde 3 defa kaza yaptı :) hemde çok kötü kazalar hiçbişi olmamıştı :D bi kuzende ufaktan yere düşüp kafasını yere çarpmıştı beyin kanaması geçirmişti yoğun bakımda günlerce yatmıştı ALLAH tan şimdi iyi onlara rağmen şuan bisiklete binebiliyorum. :)

Geri