Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Bugün tur için herkese teşekkür etmek isterdim ama herkesi toplu olarak bir önümden geçip giderken gördüm bir de dönüşte Yakamoz cafede otururken :)
Neyse arkada 4lü bir grup olmasaydı bugün yalnız turlamış olacaktım. Gerçi dönüşte 3 kişi kalmıştık ama olsun gayet zevkli ve eğlenceli oldu. Selçuk abi, Hüseyin teşekkürler.
Katılan herkese yine de teşekkürler :)
Görüşmek üzere...

Scudo
@Ahmet Ersöz

ya evt. sigara içişini görünce içinde ne var acaba dedim :)
narkotik ha bastı basacaktı yani :) :) :)

Ama bir kez daha görüldü ki , ' iyi performans' yol-mtb-city dinlemiyor adam yine ön grup ile gitti geldi. ne de olsa bu tur eski bisikletine adanmıştı,geride kalmak yakışmazdı...

c.tesi sabah görüşmek üzere..

klasik sabiha gökçene kadar olan tur ,,,,,,
110 km bostancı-üsküdar -riva ömerli sapağı polinez dudullu -bostancı etabına evet derseniz giderim yok sabiha derseniz size iyi pedallar kanlıca yapar beylerbeyinden dönerim yeğenin dükkanından yazıyorum, benim kasa 20 yıllık idi ve göçtü bakalım ne olacak, ya olacak yada ikinci el kasa alacağız.....
burdan saat 20.00 de çıkacağım ....

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi. Bana göre bilgisayar kasanız ömrünü bitirmiş gibi. Yeni kasa alırsanız sizin için daha iyi olacak.

@Cem Şentin

şu anda yeğenin dükkanındayım halen, burda bi kasa daha var comqag onu alacağım benimki salıya oldu olmadı yeğenden bu kasayı alacağız fena değil ...............

Güzel bir haftasonu geçirmeniz dilekleriyle,

Cumartesi ve Pazar tüm gün acentalar toplantısı yüzünden bisiklete pazartesi akşamına kadar uzağım :( umarım hava güzel olur.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@Ulaş Apak
Hala bacaklarımda ağrı var yavaş yavaş üstüne gitsem iyi olur öbür türlü kolay geçmez Ulaş, ama haftaya tamam olurum

Geri