Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
berna geçmiş olsun yarın iki pedal çevir kendine gelirsin :)

alp abi tandem mi kiralasak yarın için :D

geçmiş olsun berna

geç oldu ama bilgisayarım sorunlu olduğu için bu aralar anca atabildim videoyu ilter abinin kartaldaki konserinden bir video iyi seyirler.

*************/video/video.php?v=485100697598&saved#!/video/video.php?v=485100697598&comments

www.************* olacak yıldızlı yer face deki grupta paylaşamadım beceremedim o işi :)

dün akşam kimseden ses çıkmayınca ben de çıkmadım.
bu akşam mutlaka geliyorum ama wunder'a göre saat 23:00 de
sıcaklık 5'C gösteriyor. yani yakamoz sonrası hissedilen sıcaklık -5'C demek :)
görüşmek üzere...

@extruder

Bu akşam arabayla Yakamoza a gidip oradan sizlere katılacağım. Moladan sonra eve gitmek gerçekten işkence olmaya başladı ısınmam 2 günü buluyor :D havalar ısınana kadar bu şekilde devam edeceğim sanırım :)

Akşam görüşmek üzere

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Nicotine34

erkan , iyi fikir.

eğer eve erken gidebilirsem belki 19.30-19:45 gibi Yakamoz'a gider , arabayı bırakır , bisikletle Caddebostan çıkışı olan 20:30 a yetişir ,non stop kaynarca-yakamoz yapıp araba ile dönebilirim belki.

bu aralar bende de ne enerjisi var anlamadım :)

hastalara şifa , dertlilere deva , borçlulara eda , ustalara saygı, bisikletsizlere colnago dileklerimi sunarım...:):):):):):):):):)

Alp devrem bisikletini satmışsın hayırlı uğurlu olsun alan kardeşimizede sanada...
yeni toplayacağın bisiklet için en az senin kadar heyecanlıyım vede takipteyim...:):):):):):):):)
herkese kolay gelsin...

@Hasip Çehre

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:) ayrıca geçmiş olsun bir kaza olayı olmuş sanırım:( ama en azından bir akşam buyrun bekleriz:) çaylar benden:)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Hasip Çehre
kardeş teşekkür ederim, bende çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak ortaya
bir bitsinde sende düzelirsen o zamana kadar bir test edersin,görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
:D Geçen hafta yolda iki mtbci olarak karsılasmıstık zaten Hatta bir mercedesin rüzgarına girmistik.tam olarak 8,30da mıgrosun arkasındanmı kalkış?

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri