Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Alp Aslan

Eyvallah, güzel de ben şimdi stres yaparım ya bir şey kaçırırsam veya unutursam falan diye. Videoya çeksem sakıncası var mı? Sen bir kere göster ben videodan tekrar yaparım.

@Alp Aslan

İyi de bir hata ile ambulanslık olma durumu benim stresimi daha da arttırdı ama hadi hayırlısı :)
Son bir şey daha soracağım, bu kırmızı kurdele olayı bu işte bir üst level nişanı gibi bir şey mi yani hangi durumda kurdele hak ediliyor? :D

samet günaydın ....
bol bol sallama değil yeşil çay iç bire bir sabahları omlet yap iki yumurta kır sütle karıştır birde lor peyniri ile çırp azıcık ayçiçek yağı ....
bu pazar yarışlar var ümraniye taraflarında seyretmeye gideceğim delta düzenliyor sahilden üsküdardan hekimbaşı sapağından ümraniye izci kampına gidilmekte ...
tüm çalışan arkadaşlara günaydın derim....

günaydın kudret abi saolasın önerilerin için teşekkür ederimde bu dediklerini kaç saatde hazırlıyacağım :) saat 07:30 da kalkıyorum 08:00 dolmuşa biniyorum 30 dakikada yaptığım tek hazırlanıp su içmek ve ardından koştura koştura durağa gitmek :) dediklerini bi haftasonu yaparız ancak :)

@samet_özdemir

samet mecburen akşam erken yatacan ve 06.30 da kalkacaksın yani bu sisteme uyduğun vakit hem sağlıklı olmaca bir su içip kahvaltı yapmadan alel acele işe bence doğru değil erken yatıp erken kalkmaca tur akşamları
turun süresini kısa tutmaca ve hemen yatağa çekilmece ve sabah 06.30 da dikilmece ...

@Kudret Kurtcebe

Kudret gidiş programını nasıl yapacaksın. Yarışlara katılmayacaklar Havanın durumuna göre Göztepe Parkından başlayan bir tur yapalım yarış alanına mesafe nasıl kaç km? hangi rotadan gidilebilir? yarışların yapılacağı yeri tam olarak biliyormusun? Yarışlardan sıkılan YOL PİSİKLETÇİSİ arkadaşlarla yarış yapılan parkut civarında bir tur da yapılabilir
Okuduğum kadarıyla yarışlar 10:30 da başlayalıp 14:30 gibi bitiyor. sonrasında yeme içme eğlence ve ödül töreni yapılacakmış. hep birlikte olmak için bence uygun bir fırsat ne dersiniz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@Rikoenriko

o.k uyar
yanlız mesafe çok uzak olduğu için geç çıkarsak yarış saatine yetişemiyebiliriz..
herkezin kolay bulması açısından bostancı adalar iskele önü..saat 07.00 yaparsak yetişebiliriz ..gideceğimiz yol,yol bisikletine göre uygun gidiş ve dönüş uygun...
ümraniye izci kampına ben üsküdar üzerinden gidiyorum ve hekimbaşı sapağından çıkılarak ,ümraniye izci kampı solda kalıyor, bir tatlı rampa var orda orayı alınca ,varmaca..
gelen olursa bostancıdan bağdattan üsküdara gidebiliriz....
hasan paşa sapağına dönmeden bodoslama ta üsküdara ordan hekim başına ....
dönüş aynı yerden ...ümraniye izci kampında yol gitmez çünki stabilize sert toprak ...
yalnız tahminimce stand girişte kurulacak tam emin değilim gerçi...

Arkadaşlar bana pazartesiye 150 bin karakter civarı çeviri geldi. Hangi ara bisikletin lastiklerini değiştireceğim, hangi ara yenisini almaya gideceğim, hangi ara tura geleceğim kara kara düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım ama bu gidişle perşembe de yalan olabilir :/

@Ulaş Apak

ulaş para önemli ikinci plan bisiklet para yoksa ekmek yok acı bi gerçek bu ................

alp abi dün bahsettiğin göbekler ne idi? ebaydeki adam insaflı çıktı "abi ben ettim sen eyleme siparişi iptal edelim" dedim kabul etti allahtan :D, şimdi paypal hesabından paranın iadesini bekliyorum 1 hafta filan sürer herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Geri