İş çıkışı Optimum a uğrayacağım 5 dakka işim var. Eğer ( eve dönmek için vasıta bulabilirsem oradan ) yetişebilirsem geleceğim, yetişemezsem iyi turlar dilerim hepinize.
Arkadaşlar. Yarın tur varsa katılmayı planlıyorum. Nerde ve kaçta buluşuyorsunuz ? Ama eve fazla geç dönmek istemiyorum, çünkü ailem merak ediyor. Ona göre kendimi ayarlayayım.
Erkan iyiki yetiştin kardeş, ne güzel çevirdik küçük bir sibirya gezisi yapıp döndük, umarım herkes evine rahat dönmüştür, hava gerçekten dondurucu hissediliyordu.iyi geceler
Herkese teşekkürler, Bu akşam Avşar Cafeye ilk varan ben olduğum için çok sevinmiştim ama meğersem Yakamoz Kafede mola verecekmişiz Ama oradaki personel ile gelecekler - gelmeyecekler çekişmemiz çok iyidi. Adam kendisinden çok emindi takdir ettim
Arkadaşlar, herkese teşekkürler, yine güzel bir tur oldu.
Ben Yakamoz cafede devam edelim derim ama grubun genel tercihlerine de saygı duyarım. Ama şunu da ifade edeyim ki, Avşar'da 10 dakikada bir gelip ne içersiniz diyen elemanın olmaması bile yetti
Ertan abi, senin bisikleti hiç denemeyecektim aslında. Şimdi zehir kana karıştı bir kere, napıcaz bilmiyorum
Vallaha o bisikletin kaç tane leşi var biliyorsun binen yolcu oluyor ilk olarak ben, sonra Atakan, Ulaş, Berna, İlter, arada unuttuklarım olabilir şimdi de sen
Abi sayende bu akşam itibariyle düğmeye basmış oldum, önce güzel bir bütçe ayarlıyayım akabinde yardımlarınız ve tavsiyeleriniz ile yolcu olacağım. Hadi hayırlısı diyelim.