Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Selam,

İş çıkışı Optimum a uğrayacağım 5 dakka işim var. Eğer ( eve dönmek için vasıta bulabilirsem oradan ) yetişebilirsem geleceğim, yetişemezsem iyi turlar dilerim hepinize.

Saygılar
Erkan

Scudo
sana optimum faydadan ziyade zarar getirecektir vazgeç bence :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Arkadaşlar. Yarın tur varsa katılmayı planlıyorum. Nerde ve kaçta buluşuyorsunuz ? Ama eve fazla geç dönmek istemiyorum, çünkü ailem merak ediyor. Ona göre kendimi ayarlayayım.

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs614.ash2/156627_499406858899_320796333899_7098567_5823694_n.jpg

alp abi kadro alırken şu tabloyu eline al ona göre bişey seç :D :D

@Alp Aslan

:) optimum dan vasıta bulamadım ve eve kadar yürüdüm aslında bisikletten önce ısınma oldu :) turada yetiştim :D

Saygılar
Erkan

@binRR

Sigarayı çok özlüyorum ama bir daha görüşmeyceğiz kendisiyle :)

Bu akşam dönüş süperdi Alp e teşekkürler sayesinde dönüşü gayet rahat tamamladık :) değil mi? makara yapa yapa geldik :)

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Ersoy seninle bilahare ilgileneceğim:D

Erkan iyiki yetiştin kardeş, ne güzel çevirdik küçük bir sibirya gezisi yapıp döndük, umarım herkes evine rahat dönmüştür, hava gerçekten dondurucu hissediliyordu.iyi geceler

Arkadaşlar, herkese teşekkürler, yine güzel bir tur oldu.
Ben Yakamoz cafede devam edelim derim ama grubun genel tercihlerine de saygı duyarım. Ama şunu da ifade edeyim ki, Avşar'da 10 dakikada bir gelip ne içersiniz diyen elemanın olmaması bile yetti :)

Ertan abi, senin bisikleti hiç denemeyecektim aslında. Şimdi zehir kana karıştı bir kere, napıcaz bilmiyorum :)

Herkese iyi geceler...

Geri