Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi, daralmışsındır şimdi sen ps oynamaktan, havada düzelmedi

@Alp Aslan

sorma kafayı yedim silent hill ile ....
perşembe ve cuma acısını çıkaracağım yolların hava şimdilik iyi..
cumarteside güzel canıma okur hasip aga artık....

:D :D :D :D :D :D

pazar günü şu hava güzel olsunda bi iznik yapayım bea :D gaza geldim :) mavic slr alayım diyorumda bisikletin toplamı slr kadar etmiyo en iyisi orjinal haliyle kalsın deoreler iyidir :)

@samet_özdemir

samet o slr lere binme şansına sahip oldum tenmuz ayında şile turunda bi arkadaşın bisikletinde idi scott scale 30 midyum kadroda ..
bisiklet akıyor yokuş aşağı ve daha hızlı dönmekte ...bendeki cross mavic ride lardan daha akıcı sadece 300 gram farkediyor ama akıcılığı ve hızlı dönmesi akışkanlığı ,bisikleti hızlandırmakta, yalnız 950 yuro, bi bisiklet parası ...

bende öyle diyorum mavic slr o parayı hakeder ama o parayı ona verene kadar biras daha üstüne ekleyip yol alırım :)

Yarın tur varsa katılmayı planlıyorum. Hem de sizlerle tanışmış olurum. Ama sonraki 2 hafta yokum. Çünkü ertesi hafta yeterlilikle ilgili gözden geçirmeler yapacağım ve ondan sonraki hafta doktora yeterlilik sınavlarına gireceğim. İnşallah bu kez veririm de emeklerim boşa gitmemiş olur ve teze başlarım artık.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
erken çıkabilirsem katılırım.. endofrin lazım bünyeye :D :D evde içli şarkılar dinleyip depresyona gircem yoksa :D

@Red Devil
Tabi karda süper olur arka aktarıcıyı kırdın şimdi birde benim kafayı kıracan herhalde:)

Geri