Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@pearl
Heheheheh sana urfa öğretmenevinde bir sıla gecesi ayarlıyorum, eğelencenin tadını çıkart :)

@pearl

imam çağdaş turistik bir yer oldu artık eski kalitesi yok malesef. en son bu yaz gittim önümüze kebap diye kurumuş etler geldi :(. antep yerelini iyi bilen akrabaların bahsettiği güzel kebapçılar vardı ama isimleri aklımda değil öğrenirsem iletirim size :) :)

@Ahmet Ersöz

oh süper sevindim. abi maskemi de unutmazsın değil mi? :) bisiklet ile gideceksen ben 19.15 gibi pendikten hareket ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@Özgür_Aksoy

Özgür selam,

Bisiklet ile gitmem zor olur, zaten 16 gündür ara verdim, hastalıktan yeni yeni toparlanıyorum ve antremansızım bu sebeple araba ile gideceğim. İstersen sen de araba ile gelebilirsin :) Masken arabada olduğu için unutmam söz konusu olamaz :) Araba ile gelecek isen ben 19:45 gibi çıkmayı planlıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Özgür_Aksoy
@Ahmet Ersöz

Ahmet Abi geçmiş olsun, bende bu aralar biraz rahatsızdım bu akşam evden caddebostana gelip arkadaşlara bir merhaba dedikten sonra tekrar eve dönmeyi düşünüyordum, Sanırım ben sana eşlik edebilirim benim içinde güzel olur. Tekraradan geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@Ali Rıza Fırat

Sağol Ali Rıza,

Her türlü eşliğe varım. İnan bisiklete binince performansımın ne olacağını ben de çok merak ediyorum ama bıraktığım gibi olmayacağı kesin.

Sana da geçmiş olsun, akşama görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@Ahmet Ersöz

arabaya hayır demem vallahi :). 19.45 de ışıkların oradaki cepte olsam uygun olur mu?

@Mümin Zorcan

Dostum merhaba, ben bugün kaçkarada uğrayacağım orada işlerim olacak, sonra bir ara tura katılıcam ama turu bitirecek halde değilim :) biraz takılıp 2 muhabbet edip dönmeyi düşünüyorum, umarım gaza gelip turu bitirmeye çalışmam yoksa bu sefer kesin yollarda kalırım :D

• Beğen
Tepkiler: Mümin Zorcan
@Ali Rıza Fırat

Olsun abi :) Bende muhtemelen gene bitiremeyeceğim ama gittiğim yere kadar giderim.

ya bu arada daha önce evanscycle üzerinden alışveriş yapan var mı. ayın 24ünde gümrüğe takılmasın diye 2 ayrı sipariş verdim. dakika olarak daha geç verdiğim siparişim dün ups kargoya verilmiş az önce elime ulaştı ancak ondan 20 dakika önce verdiğim sipariş yok. acaba gümrükte başına bir iş gelmiş olabilir mi? ulaş abi senden yardım isteyeceğim sanırım ingilizce konusunda :)).

Arkadaşlar ben bu akşam yokum, burnum şelale durumunda:D akşam binersem benim için hayırlı olmaz kanaatindeyim:D

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@binRR
Sizi çok limoni gördüm eh bu akşam sizi bol limonlu çaylar paklar,
geçmiş olsun abi görüşmek üzere

olmak yada olmamak bütün mesele bu dostlar size iyi eğlenceler bu gün çıktım üşümedim kar maskesi gözlük işe yaradı ayakkabı kılıfı soğuğu geçirmedi içime termal içlik üzerine polar ve üstüne bisiklet forma ..
altıma gülmeyin sakın pijama ...üstüne bisiklet pantolon işe yaradı soğuğu yemedük...
ve eller yün eldiven ....
ne etsek yağmurda ıslanırız gibime gelmekte aşırı yağmurlardan kaçarım ama
hafta sonu benim güzergahlarda gözü olan kırmızı urbaların şefine oraları bırakmam
1- garipçe
2- poyraz
3- belgrad

tuzla onun olsun ...hehehhehe

:D :D :D :D :D

@Özgür_Aksoy

Işıkların ordaki cep dediğin yeri tam anlamadım ama istersen seni geçen sefer bıraktığım yerden yani Neyzen Tevfik Sk başından alayım.
Bu arada bir aksilik olur da gelemeyecek olursam seni mutlaka 19:00 gibi telefonla arar haberdar ederim ki sen de ona göre çıkarsın.

Geri