Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@pearl

aynen...
yalnız şu bi gerçekki acaip şamata olacak bi kere gidiş araba ile kakara kukara 7 arkadaş var araçlı en fazla kaynarca ekibinden onlara şimdiden teşekkürler zati anca olur enver dostum gelirse 6 bisiklet alıyor onun araç belki 7 tam bilemiyorum karşıdan gelenleri alır anadolu yakası örgütlenirsek araç olarak bence iyi olur bu yakadan enriko ,alp ,samet ,ali rıza, nicotin ,cüneyt, araç ayarlarsa anadolu yakası aynen gider olmayacak gibi değil yahu bide mangal yapalım şu 1640 da hep acı çektim birazda acı çekmeden gideyim yetti gayri yok trendi yok pedal basmak dı aman hasip aga duymasın öldürür beni...

:D :D :D

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Bendede araba var, 3 kişi , 2de bisiklet yerim var.Ama listede adım yok.Olsun sizlerin lojistik desteğinizi yaparım. Serdar ( Pearl ) Kudret Hoca ,sen zaten aşmışsın konuyu (bisikletle nonstop Bostancı-Kartepe-Bostancı yapmışsın ) bundan sonra biraz konformist olalım,Kartepeyi birkez daha fethedelim.kalan enerjiyi seneye Evereste,K 2 ye saklıyalım. Yani ne kadar yol pedallarsak pedallayalım,ne kadar zirve yaparsak yapalım,dünyanın yolu zirvesi bitmez.amaç birazda muhabbet,yeme,içme ve macera duygusu.Bu kez arabayla daha az yorucu olur ve zevk alırız sanırım.

@pearl

eyvallah hocam
kartepe bostancı kartepe topiğini çok kızdığım için tcdd ye açtım beni hasip aga uyarmıştı telef olacan diye ve dediği çıktı tabi yalnız saat 04.30 de bostancıdan 14 cengaver savaşa katıldı 3 ü telef oldu izmitten bi kişi katılınca sayı 12 de kaldı 12 savaşcı...
saldırdı kartepeye ...suadiyeden en zor yerden çıktık non stop basıldı giderken
04.30 de aport dedik saat 10.00 da izmitteydik ...yolda 2 kaza oldu 2 saat gecikme..
zirveye 8 adam çıktı....
ben hasip aga, evren, ali emre, suha, harun ,koray ve volkan..
maşukiyeye indiğimde ise ben bitmiştim ....bana 153 km ye patladı olay dönüşü derbentten trenle yaptım 6 adam bitirdi..hasip aga, ali emre, harun, evren, volkan ve suha
zor olan 21 km lik suadiye rampası idi yüksek tempo ile geldik suadiyeye ..
tcdd ye kızmamın nedeni yük vagonlarını kaldırdılar bisikletleri koyamıyacaktık ondan sonra ne hikmetse tekrar görülmeye başladı yük vagonları bu konuda atıp tutanlar hiç bi şey yapmadılar bir takım bisiklet grupları malum bi ankaralı grup var onun istanbul temsilcisi beş senedir dondurmacıya gider sağda solda ne olduğuna bakmaz ...yalnız dernek önderliğinde yapılan deniz otobüslerinden bisiklete alınan ücretin indirilmesi için görüşmeler yapıldı bize bir lira indirdiler bu sence başarımı hiç para almamaları lazım onun için ben ne deniz otobüsü kulanacağım nede lüks feribot eskihisardan geçme durumu bisiklete para alınmamakta ....
ha bu 7 mayısta olacak olan kartepe turunda giderken tcdd kullanacağız kartepe hatırına tcdd yi affediyorum...bide bu tren yollarını desteklemek lazım karayollarına karşı..
...

abi gazı verdinde perşembe bugün turu unuttuk ben bugünde gelemeyeceğim tura arabayı servise götürdüm onu almam lazım katılacak olanlara keyifli turlar...

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@pearl

Serdar abi bu konformist yaklaşımın hoşuma gitti.
Bu yaklaşımın üstüne Biraz Ertan ve Alp Aslan'ın lezzet durakları yaklaşımı, biraz Kudret dostun performans yaklaşımını, biraz eklersek süper olur benim de gezelim görelim tutumun da üstüne serpiştirilince işte SÜPER BİSİKLETÇİ yaklaşımı diyorum.

@saint poussin
Nerdesin Barış'cım.Özledim seni,özelden slm gönderdim tınmadın.Turlara pek zaman bulamıyorsun,yoğunsun herhalde.Zaman bulursan ara ,pedallarız.cep numaranı verebilirsen haberleşiriz.Tamam ön koltuk senin,erken rezervasyon her zaman öne geçer:) Serdar turizme gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşşekkür ederim.Haziran da bostancıdan havalanıcaz,tahmini uçuş yüksekliğimiz 1610 metredir.uçuş boyunca sigara içilmeyecek,lütfen uçağın kalkacağı tarihe kadar kimselere söz vermeyin,bilet ertelemesi yapılmayacaktır.:)

@Rikoenriko

Türk Gibi başladık.Organizasyon günü inşallah fire vermeyiz,çoğunluk istekli gözüküyor,Birolcum senin tur orgnzsyn. tecrübenin çok katkısı olur.Bu başlangıçtan sonra Kartepe bisiklet Turizm şirketi kurarız.Hayat sigortası dahil,zirve garantili (çıkamayanı arabayla ) turlar yaparız.Biraz da basını gıdıklarsak ön kayıtlı,çift sınavlı kayıtlar yaparız.;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Beni de gurmelikte es geçme katkım olur.Zaten grup içinde bu konuda,Ertan,Alpaslan ve daha kim varsa kapışacağız.Yedikleri kokoreçin nereden geldiğini , kimin kuzusu olduğunu,hangi mezbahada sarıldığını,vede hangi frigrofik nakliye firmasıyla geldiğini, benim gibi ,ilk ısırışta bilebilecekler mi ?:) :p :D

@pearl

abi küstüm foruma! yeni bir işe girdim ve çok yoğun çalışıyorum. cumartesileri de yarım gün. o yüzden hiçbirşeye katılamıyorum.. bu reklam ajanslarının ben... ben de özledim hepinizi ama belki bazı pazar günleri..

ve tabi çok saol kaptan, gidebilirsek çok eğlenicez kesin:) teşekkürler

bu arada bana mesajın gelmedi, teli özelden atıyorum..

@pearl
Hahahahahhahaha kapışmamızı heyecan ile bekliyorum bundan en çok yemeksever arkadaşlarımız nasiplenicek gibi görünüyor bu arada kokoreç tahtakale'de kurukahveci mehmet efendiyi geçtikten sonraki ilk sağ sokakta yenir aynı güzergah üzerinde herkesin dikkatinden kaçan namlı pastırmacı vardırki içinde anında hazırlatabileceğiniz leziz tatlar sizi bekler :) :) :)

alp abi araba var madem abanta gidelim ee araba var madem kartepede ne işimiz var ağrı dağına tırmanalım :D abi biz bu turu bence yaparsak geceyi kartepede geçiririz gır gır şamata kimse dönmek istemez yada sapanca gölü kıyısında :)

@samet_özdemir
Oldu olacak izniğe gitsek yahu, köfteci yusuf'un köfteleri hala aklımda:)

ALp'cim nerden tanıdım ben seni yav ? Her zaman grubun başını, sokarsın ya bir kokoreççiye,köfteciye,büfeye.Kartepe alışkanlık yaparsa zirveye köfteci tezgahıda açarsın eminim.Yiyeceğiz, içeceğiz ama o çıkışın bize sportif anlamda fiziki manada birşeyler kazandırması lazım.Gittikçe fit olmamız gerek.Bakarsın bir gün haber oluruz fotomuzu çekerler.Sonra ertesi gün tekzip yayınlarlar sumo güreşçileriyle haber karışmış diye.Sonra yaz gelecek mayo mevsimi,belden aşağı bisikletçi, yukarısı foto montaj gibi.Ben gırtlağa ara veriyorum,suyla besleneceğim.Yaza kadar karın kaslarıma 6 adt baklava kas geliştiricem.yetiştiremezsem supermenin köpüklü karın kaslı T shirtünden alıp üstüne bir dar tişört daha giyip çıkacağım meydana.Performansım artacak,ciğerler açılacak,bisiklet rüzgarımın arkasında çekerim seni.Sende rüzgarımda daha önceki gibi çığlıklar atarsın.( o..... )(soldan sağa 6. harf m ) Yani grup disiplini içinde takım ruhunu yaşatmamız lazım.Kartepe çıkışında arabalarla kantara inişte tekrar kantara gireceğiz. + kg gösteren,bisikletle ödül olarak İstanbula

@Alp Aslan

Yufff yahu , yanmış yüzbin köfffte. Alp sen şu bildiğin köftecileri,alfabetik sıraya göre bir yazda bizde kurtulalım, sende

Arkadaşlar Opel Konfor kısmına bakın ne eklemiş :)
Takdir ettim :)

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/master/hq/en/01_Vehicles/01_PassengerCars/Corsa_FAMILY/Corsa_5_Doors/02_Highlights/Corsa5-door_Highlights_Comfort_cnt_imgpar_1_Flex-Fix_310x175_1050_co105_e03_010.jpg

Geri