Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Sarp beğendin takım 110 euro gibi birşey türkiye ye shipping de eklenince 130.50 euro oluyor kredi kartı ödemesi oluyor ama kartla ödeme ne kadar güvenli olur bilmiyorum fakat sitede paypal ödemesi kabul ediliyor genelde insanlar kredi kartının bağlı olduğu hesaba sanal kart açtırıp bunu paypal a tanıtıyorlar ve alışverişi yapacakları zaman o kadarlık bir limit belirleyip alışveriş bitince sanal kartı tekrar sıfırlıyorlar ve paypal üzerinden bunu yapınca az yada çok bir itiraz süren oluyor, ilk görüşmemizde detaylı konuşuruz kolay gelsin:)

hı bu arada takımlar oldukça şık 10 numara olursun artık tutamayız seniiii:)

• Beğen
Tepkiler: Sarp ÖZTÜRK
@Alp Aslan

Çok sağol abi.Team SKY olcak büyük bir ihtimal tercihim kendi sitelerinde biraz daha uygun fiyata satıyorlar yarın detaylıca konuşuruz.Artık halledip rahatlamak istiyorum dün gördüm ki normal bir üst aşırı rüzgar alıyor.

bugün doktora gittim yok öyle bi rahatsızlık olamaz dedi salak doktor sinir etti beni sanki biyerimizden uyduruyoruz biz keyfi gidiyoruz hastaneye normaldir kasılması bu yaşta diyo 60 70 yaşında sanıyor heralde beni :D kas gevşetici ve ağrı kesici verdi neye yarıyacaksa artık :) bugün kütahyaya gidicem ama pazartesi aranızdayım ;)

ali rıza süpermiş eklediğin resim :D

Selam arkadaşlar..Buakşam gelebilecekmiyim bilmiyorum ama iş yoğunluğuna göre rahat olursam geleceğim.

Bu arada Sarp Procyling2010 oyunundan bahsetmişti.

http://img.jeuxvideopc.com/images/jeux_boites/grandformat/7916-pro-cycling-manager-pc.jpg

Oyun hiç fena gözükmüyor.İsteyen olursa ayarlayabilirim abartmamak kaydı ile :)

@samet_özdemir

Bisiklet tek başına yapılacak bir spor değil... mutlaka güçlendirme çalışmalarıyla desteklenmesi gerekiyor... Özellikle belli bir performansın üzerinde pedal çeviriliyorsa... Herkesin kas, tendon, eklem vb. yapıları aynı değil. Bazı yerler bazı kişilerde zayıf olabiliyor. Eğer yanmaların varsa, hemen bir süre dinlenmeye geçmeni ve salon çalışmalarına başlamanı tavsiye ederim. Özellikle stretching çok önemli. Aman dikkat çivi çiviyi sökmüyor

ben bu akşam gelemiyorum maalesef , zaten wunder şimdilik %40 yağış gosteriyor ki , p.tesi günü tecrubemden bu yagacak demektir :) ama yarın ; hem yagıs yok , hem de ruzgar az . sadece sıcaklık 4-5 derece , onu da pedallayarak cözerız sanırım. bu aksam cıkacak arkadaslara kolay gelsin simdiden , yarın görüşürüz...

Geri