Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

bizde bugün aydosa çıktık off road yaptık biras sabihanın ordan çıktık çıkışta 35 37 km yle çıktık nasıl bişeyse bende anlamadım çok rahat gittik aydosun tepesine kadar çıktık 750 rakıma orayada çok rahat tırmandık hemde taş toprak yol çok kötüydü dönüşümüz karanlığa kaldı ışıkda almamıştım yanıma erken döncez die gözüm kapalı aydostan indim :D yarın bi aksilik olmazsa bende gelirim pendikten katılırım dönüştede bostancıdan geri dönerim.

Scudo
Ben sabah yine kantarcıda olacağım fakat bir arkadaşım gelecek belki, o gelşrse onunla takılırım zira bize ayak uyduramaz:)

@Tolga Gürgün

Neredesin sen yahu:D özledik:D dediğim gibi orada olacağım, arkadaşım gelmez ise ki su yapar genelde:D:D hep beraber her yere gelirim:D
Bu gün Muhammed sağolsun dönüşte uçurdu beni:D:D

• Beğen
Tepkiler: hız
son güzel ve sıcak günü harika değerlendirip adaya gittim ortam çok güzeldi aya yorgide yemek yerken siz keyfine düşkün arkadaşlarımında kulaklarını çınlattım :)

@binRR

Bir ara gerçekten uçmuşuz , yarın yağmur falan yok duraktayım.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Berna Solak

Valla açıkçası bu aralık ayında 20-22 dereceler oldukça endişelendirmeye başlamıştı, o yüzden serinlediğine sevinmedim diyemem.
Merak etme, çok ince giyinmedikten sonra bisiklete soğukta da gayet güzel biniliyor. Biraz tempo yaptıktan sonra ısınıveriyorsun :)

@Bibendum

Tamam pistin başında taxi den çık bekle:D:D
Selçuk abi seni arıyordu:)

@Berna Solak
Hemde nasıllllll, uyuyabilirmiyim acaba? en iyisi deniyip göreyim sabah durak bekler bizi

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Sabah Kantarcı'dan çıkış kaçta? Tempo nedir? Pendik'te kaçta olursunuz?

• Beğen
@Ahmet Ersöz

Beyler hava yağıyor, ne yapıyoruz:)

09:00 da çıkıyoruz, yukarıda dün yaptığımız turun verilerine bakarsan her km. için ortalamalar var:) 28-30 desek 09:30 gibi oluruz sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Hahahaha , Hangi moda geçelim abi uyku modumu?

• Beğen
Geri