Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

selam millet ben geldim, bisikleti göturmek için parçaladım, ama götüremedim.. fren ayarları falan komple gitmiş sanırım, siz baya birşeyler yapmışssınız galiba biri hemen ne olan biteni özet geçerse süper olur :D

Scudo
@Özgür_Aksoy

Devamlı oradan geçerim ama hiç kovalayan köpek görmedim nerde bunlar dikkat edelim :in: Isırılan arkadaşımıza geçmiş olsun ,Belediyeye mi haber versek de onları barınaklara bıraksalar..

@Red Devil

Sen nekadar ve nereye istersen biz oraya kadar uzatırız :in: Turları gene ihmal etmeye başladın:in:

@robinthegreen

Her zaman oturmaya zaman bırakmak lazım, :in: ...Kaynarca mesafesi bence gayet yeterli :in: ...Gece çıkışları zaten riskli

@binRR

Yarina degil de persembeye ayarlamaya calisiyim olur mu oyle :) aksam donuste bi arkadasimi ayarlar onda kalirim belki o zaman becerebilirsem.

• Beğen
Tepkiler: binRR
umarım yetişirim.yolda sorun olmazsa sizlerleyim.Ama bu sefer yoldan dolayı yetişemesemde avşara gelip oturcam özledim yaww

• Beğen
Bu gece tura çıkıyormuyuz arkadaşlar, Umarım Sinan ,Birol ve Arda üçlüsüde artık katılırlar :)

• Beğen
Ben geleceğim büyük ihtimal ama Tuzla'yı çıkaracak kondisyonum yok henüz. Cuma günü denedim, gördüm.

• Beğen
@Sinan Yorulmaz

Yanlız denemişsindir;) peletonda gelirsin:D

Kartalda mola veriyoruz zaten, sen pendikten dönersin, bizde kaynarcadan dönüp avşarda buluşuruz;)

Bende gelebilmek için gayret göstermekteyim umarım bir aksilik çıkmaz, migrosun sahil kısmındanmı çıkıyorsunuz cadde tarafındamı buluşuyoruz görüşmek üzere

Geri