Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Abi giderek tecrübe kazanıyoruz, bir dahaki sefer bize koymaz bence. Hatta günler uzadığında fantezi yapıp Polonezköy üzerinden bile dönebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@binRR

Gerçekten Paşaköy - Sabiha Gökçem arası habire in-çık, 100 km'den sonra baya bir zorlardı. :)

Havalar müsade ederse her amaca hizmet edebilecek bir tur teklifini görüşlerinize sunarım:

(link)

Bostancı çıkış, Dudullu üzerinden Şile otobanı ile 20. kmde Paşaköy kavşağı. Buraya kadar tanıdık sayılır, Şile turunun başı ile aynı. Paşaköy kavşağına ilk ciddi rampa. Ardından 20 km iniş çıkış ile Paşaköy, Emirli, Kurna, Kurtköy ve Viaport. 40 kmlik sürüş ardından harcanan kalorileri tamamlamak için güzel bir yemek, çay, kahve v.s. Arzu edilirse lunaparkta biraz adrenalin hatta bir karting turnuvası :D :D
Viaporttan Kaynarca sahile güzel bir iniş ve sahilden Bostancı.
Toplam 70 km. Sabah 9:30 gibi çıksak 12:00 gibi Viaport, 14:30 gibi Viaporttan ayrılsak 16:00 gibi Bostancı.
Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@robinthegreen

Gemisini yürüten kaptan:D:D öyle diyorsan gideriz elbet:D

@Ahmet Ersöz

İyi görünüyor ama günlük bir gezi için biraz kısa, uzatalım onu. Ya da daha erken çıkalım, molayı kısa tutalım ve öğlene eve dönelim. 100 km'nin altında bir tur için tam günü ayırmaya değmez bence :)

@Red Devil

Gece vakti nereye uzatacağızki:D şile desen gece birşey göremeyiz:D:D

@Red Devil

Benim için hava hoş, ama süre az. İnsanlar iş çıkışı 20:30'a anca yetişiyor. O saatte çıkıp daha ileri gidersek de Avşar'da oturacak zaman kalmayacak bu sefer.
Cumartesi yol grubundan ayrı bir uzun gezi planlarız belki.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
bende bugun geldim baya yorgunum yarin uyumassam kesin gelirim, bugun sahilde birde kopek isirdi zaten :D
asimida oldum biraz once

• Beğen
@Can Özbek

Deme yahu:( geçmiş olsun:( hasar çokmu:(

evet ya hep kovaliyordu zaten ayni kopek... ben normalde hic yavaslamiyorum kovalayip kovalayip birakiyordu bugun insanlar var diye yavasladim disleri gecirdi nankor :D
cok hasar yok abicim iki tane dis izi derince :)

• Beğen
@Can Özbek

hocam bu küçükyalı köprüsünü geçince tuvaletlerin olduğu bölgede devamlı duran 1-2 köpek var sahil yolu boyunca bisiklet kovalayan tek köpek onlar. ısırılma tarif ettiğim yerdemi oldu? zira o 2 köpek sağolsunlar bugün sağlam bir antreman yaptırdılar bana. geçmiş olsun sizede.

Geri