Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Liste kalabalık abi:D sen ben Ulaş Berna şu an benim bildiğim garanti olanlar:D

Bu gece Tuzla'ya gidişi olsun, orada köftesi-tatlısı olsun, sohbeti olsun, dönüşü olsun baştan sona harika bir tur oldu, gelen herkese teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: YELKENCI ve binRR
Daha önce de yazdığım gibi cumartesi Şile'ye gidiyoruz. Mesafe nispeten uzun (~135 km) olduğu, Şile'de öğle yemeği yeneceği ve hava erken karardığı için erkenden çıkacağız.
7:30'da Göztepe benzincide buluşup fazla oyalanmadan yola çıkıyoruz. Herkesi bekleriz.
Ertan abi üç vakte kadar tam güzergahı yazacak :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@robinthegreen

Kaptan hakikaten süper oldu:D yoldan da çok keyif aldım:) hem yemek hem antrenman havasında geçti, gelen tüm dostlara teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@robinthegreen

Daha önce Birol, Derşan ve benim laylaylom şeklinde yaptığımız turun verilerini bakarsanız, hem güzergahı hemde sürati görebilirsiniz:) bu tur da aynı havada geçecektir:)
(link)

@Selçuk Uygun

Hepimiz sağ salim varmışız anlaşılan:D Berna ve yelkenci kardeşim, kısa zamanda çok ilerlediler:) abi çalışmazsak 15 güne kalmaz sürünürüz peşlerinde:D demedi deme:D:D

@Selçuk Uygun

abim ne desen haklısın valla ama gecen facebooktaki gruptada bahsettim sağ bacağımdaki ağrı beni epey zorluyo.Dün çıkıp epey uzun bir yürüyüş yaptım iyi geldi.ama biraz ısınmak lazım sanırım bugünden sonra turlara geliyorum inşallah.Cumartesi mutlaka katılmayı düşünüyorum şile vakti geldi benim iiçnde :)

Ben de bu akşam tura katılmayı çok istedim aslında. Hele köfte durumu ilave bir cazibeydi ancak maalesef mümkün olmadı. Okuduğum kadarıyla da gayet güzel olmuş. Afiyet olsun :)
Şile turuna katılmayı da çok arzu ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa orada olacağım.
Görüşmek üzere...

@Ahmet Ersöz

Geçerken senin balkona selam yolladım:D geldimi bilmiyorum:D bekliyoruz efendim:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@binRR

Selam balkona kesin gelmiştir, ne de olsa arada engel yok :D :D :D

Bu akşam zaten aklım hep sizde kaldı. Habire saate bakıp eşime, şimdi Pendik'teler, şimdi Tuzla'dalar, şimdi köfteler midededir falan deyip durdum. Bilmem kulaklarınız çınladı mı? n:rolleyes:

@arda taşan

Cumartesi sabah 7:30 da Üst Göztepe Benzinci (petrol ofisi) ye gel...:in: İstikamet ŞİLE :in:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Bu arada çok fena pisboğazlığım tuttu, orada o kadar şey yedikten sonra bir de üstüne evde soslu zeytin yiyorum :)

Akşam dönüşte Göztepe'den Pendik'e yalnız pedallamak muhtemelen zor gelecektir. Bu sebeple sabah Göztepe'ye arabayla geleyim diyorum da arabayı nereye bırakmak lazım, yakınlarında önerebileceğiniz bir otopark var mı acaba?
Bir de yarın hava durumu hakkında detay bilgi var mı? Meteo.gov.tr'ye göre sabah sisli ve azami 22 derece görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri