Bu akşam hava ,tur ve katılan arkadaşların hepsi mükemmeldi.
Bu tura bugüne kadar gelmiş olan herkesin bayramını tebrik eder , sağlıklı , neşeli ve mutlu nice bayramlar dilerim.
Gece yaptığımız Tuzla Turu için Katılan Herkese teşekkürler.:vroam: ,Tek bayan bisikletçi arkadaşımızı dün geceki performansından ötürü kutlarım.:in: .....Tüm arkadaşların KURBAN BAYRAMI nı kutluyorum..
Ben de herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bu arada Perşembe akşamı yine Tuzla'ya, Cumartesi sabah erkenden de Şile'ye gidelim diyorum, yorumlarınızı alayım?
Tuzlaya hatta biraz daha erken gidelim, avşar yerine birer köfte yiyelim be kaptan koktu dün gece zoruma gitti kös kös dönmek
Şile işine de muhtemelen katılıyorum, tek ihtimal malum bayram, misafirim gelmez ise
Perşembe gelirim ben de ama Tuzla'ya kadar olur mu bilemem. Malum ciddi anlamda neredeyse 1 aydır binemedim bisiklete. İyi bayramlar benden de tüm ekibe
binRR beni diğersayfada Avşar kafeye davet ettiğiniziçin çokmutlu oldum teşekkürlerimisunmak isterim...
bu nazik davetinizeen kısazamanda icap etmeye çalışacağım...
diğerarkadaşlarada selamlar...
selçuk agbi ortalama kaç km olcak şile turunda katılmak istiyorum bugune kadar en fazla üsküdara kadar gittim şileye bisikletle gitmek güzel olur =) ama bisikletim dağ bisikleti :/