Bu sabah yol grubunun turu nasıl keyifli oldu belli değil. Hatta o kesmedi, bir Üsküdar Çiçekçi'ye kadar gidip oradan döndüm.
Bu da benim mini maraton işte
Sarp da geldi, ilk sefer için çok iyi bir performans sergiledi, buradan tekrar tebrik ediyorum kendisini
Nasıl belli değil yahu Sarp ı bende tebrik ederim, hiçde korktuğu gibi olmadığını görmüş olması da güzel bence
Ulaş yarın maratondan sonra müsait olursan sana uğrayıp şu kitap işini halledeyim kapıdan
Bizim işimiz zor evde salona tıkıldık ustanın biri gidiyor biri geliyor :in: Şimdiden herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Ben tatili bu bayram Ustalara ayırdım..
kestircem en sonunda saçlarımı dün çok güzeldi sabiha gökçen turuda bugün benim için biraz tatsız oldu gidişte kaza yaptım.Ama çok şey öğreniyorum hem sizden hem onlardan çalışmaya devam edersem sizle ön sıralarda gelebilirim
Tebrikler Sarp gayet iyi performans çıkardın kaza ise senin çok elinde değildi üzülme bir anda yol ayırmakda kullanılan kırmızı babaların etrafından sağlı sollu geçmeye başlanınca istenmedik bir talihsizlik oldu zaten iki teker üstünde düşmemek olmaz aynen böyle devam, herkesede iyi bayramlar dilerim görüşmek üzere
Facebook grubunda da yazdım ama Arda dışında tepki gelmedi
Normalde herkes işten çıktığı için saati 20:30'dan erkene alamıyoruz ama yarın çoğunluğun işi olmadığına göre çıkış saatini 8'e alıp Kaynarca yerine Tuzla'dan dönebiliriz diyorum, ne dersiniz?
Süper olur abi bayramdan sonra bende katılırım Ertan abi ufak tefek çiziklerden birde biraz bisikletimde hasarlardan başka birşey yok ah o saçlarım kestirmem lazım enerji kaybına yol açıyor Alp abi çok teşekkür ederim inş.zamanla daha da iyi olurum sizin yanınız da çıkarım. Bugün için de teşekkür ederim yardımınız için
@binRR
Evet abi farkındayım ve aklım hep sizde bizimkilerede söylüyorum hep pedal olmaz hadi gelinde bir çay molası verelim sabah sabah ohhh mis gibi ne güzel olur diye ama yemiyorlar hatta geçen hafta katılmayı çok istedim ama bir türlü denk getiremedim ama en kısa zamanda aranızda olmayı çok istiyorum.görüşmek üzere